Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 9-й тур. УФК «Дніпро» - «Динамо» - 1:0

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 9-й тур. УФК «Дніпро» - «Динамо» - 1:0

У непростому та напруженому поєдинку наша команда мінімально поступилася 0:1.

Відбивши стартову атаку господарів на перших хвилинах зустрічі, кияни перехопили ініціативу та перемістили гру на чужу половину поля. Дніпряни ж більше розраховували на контратаки. Втім, наблизитися впритул до володінь суперника нашій команді певний час не вдавалося. Нарешті, Попов та Волошин втікли до воріт суперника два в один, але останньому трохи забракло влучності. УФК «Дніпро» ж відповідав поодинокими ударами із середньої дистанції та злагоджено оборонявся.

Після однієї із позиційних атак близьким до взяття воріт був Волошин, але воротар дніпрян накрив м’яч у правому від себе куті. Він же у стрибку забрав м’яч після подачі від кутової позначки. У відповідь Гузенко пробив низом по центру – Фастов на місці. Наша команда намагалася атакувати широко, використовуючи обидва фланги, але до перерви так і не змогла відзначитися. Незадовго до свистка на перерву Вересюк ледь не вийшов один на один із нашим воротарем, але Пусь в останній момент у падінні вибив м’яч у нього з-під ніг на кутовий.

Після перерви динамівці з новими силами пішли уперед, але удар Попова прийняв на себе захисник, а гострий простріл Закружного справа було заблоковано. Неприємність виникла там, де її не очікували: дніпряни заробили пенальті, який чітко реалізував капітан УФК «Дніпро» Каландадзе, тим самим значно ускладнивши завдання динамівців досягти позитивного результату. Кияни не знітилися: Закружний трохи не дотягнувся головою до м’яча після навісу партнера, Волошин послав сферу зовсім поруч із правою стійкою, добре навішував Осадець – знову перший на м’ячі суперник. Згодом Закружний отримав хорошу передачу, але удар Олександра вийшов сильним та неточним.

Слід відзначити, що і дніпровці не відсиджувалися біля власних воріт, час від часу нагнітаючи ситуацію біля воріт Фастова, але, кожного разу наша оборона та голкіпер діяли надійно. На останніх хвилинах Попова збили у штрафному майданчику, але арбітр порушення правил у цьому епізоді не зафіксував та вилучив Назара Волошина, який висловив незадоволення таким рішенням. Втім, на підсумковий результат ці події не вплинули.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 9-й тур

УФК «Дніпро» U-16 - «Динамо» U-161:0 (0:0)

«Динамо»: 1. Фастов, 12. Гурманчук, 15. Опанасенко (4. Боль, 41), 19. Н. Волошин, 7. Попов, 23. Міщенко (20. Мазур, 70), 77. Закружний, 10. Трикоз (27. Осадець, 41), 8. Березанський (17. Хрипчук, 68), 28. Король, 3. Пусь.

Гол: Каландадзе (50, з пен.).

Вилучений: Н. Волошин (80+1).

Свій наступний матч «Динамо» (U-16) проведе в суботу, 3-го листопада, коли в рамках календарного 10-го туру вирушить до Запоріжжя, де зустрінеться із місцевою ДЮСШ «Металург».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер