Чемпіонат ДЮФЛУ (U-15). «Дніпро-80» – «Динамо» – 0:8

Чемпіонат ДЮФЛУ (U-15). «Дніпро-80» – «Динамо» – 0:8

Динамівці прогнозовано провели матч із найслабшою командою в чемпіонаті з позиції сили, з перших хвилин заволодівши ініціативою та забивши швидкий м’яч. Легкий початок, напевно, трохи розслабив хлопців, вони дозволяли собі багато чого зайвого, але вчасно втрутилися тренери, «струсонули» своїх підопічних, після чого футболісти почали робити все швидше. Як наслідок, у воротах суперника побувало ще сім м’ячів, а «Динамо» відсвяткувало дев’яту розгромну перемогу в нинішньому сезоні.

Олександр Ситник, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Безперечно, на якості гри позначився газон – хоч він і був натуральним, але нерівності призводили до технічного браку та втрат м’яча у простих ситуаціях. Але це не завадило нам контролювати гру та здобути впевнену перемогу. Загалом, надали ігрову практику хлопцям, які мали її не так багато в попередніх іграх, плюс дали відпочити хлопцям, які наступного ж дня мали вирушити до розташування збірної. Відзначу, що «Динамо» делегувало відразу 12 гравців до юнацької команди, й вони нам не допоможуть у наступному турі, коли в перенесеному матчі ми прийматимемо «Дніпро». Сподіваюся, що ті футболісти, які залишаться, доведуть, що здатні конкурувати за місце в основному складі.

Чемпіонат ДЮФЛ. U-15. 17-й тур

«Дніпро-80» (Черкаси) – «Динамо» (Київ) –0:8

«Динамо»: 57.Слуцький (28.Червинський, 41), 6.Кузик, 19.Скорко (5.Голоколосов, 36), 4.Забарний (3.Кирилюк, 36), 16.Матвеєв, 11.Глушач (17.Бражко, 36), 10.Маценко, 9.Ісадченко (14.Козленко, 41), 15.Семчук, 97.Блізніченко (20.Велетень, 36), 7.Ванат (12.Здирко, 36).

Голи: Маценко, Велетень, Ісадченко, Ванат, Бражко, Блізніченко, автогол (два).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер