Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. ДЮФШ «Ворскла» – «Динамо» – 0:3

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. ДЮФШ «Ворскла» – «Динамо» – 0:3

Тренерський штаб «біло-синіх» задіяв експериментальний склад, тим паче були певні кадрові проблеми (зокрема, через хворобу не зміг зіграти капітан команди Олексій Гусєв), але це не вплинуло на перебіг подій на полі. Володіючи перевагою з перших хвилин, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського створили низку моментів, які, втім, не змогли реалізувати.

Нарешті, рахунок було відкрито на 24-й хвилині – в результаті добре розіграної комбінації Педченко після зручної передачі з району 11-метрової позначки точно пробив повз голкіпера. Мінімальна перевага «біло-синіх» трималася до середини другого тайму, коли Зоренко вдало замкнув дальню стійку. Остаточну же крапку поставив Могилевець, який вдало зіграв на добиванні.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Хороший початок у нашому виконанні, перші хвилин 20 повністю вели гру – шкода, що не реалізували бодай момент із тієї кількості, які вдалося створити. Після того, як усе ж вдалося відкрити рахунок, напевно, переоцінили власні сили й подумали, що можна розслабитися, й дозволили супернику створити кілька моментів, за що цілком могли поплатитися.

У перерві через це була серйозна розмова, нагадали хлопцям, чого хочемо від них у цій грі й якого ставлення хочемо бачити. Другий тайм хлопці провели зібраніше, забили ще двічі, при цьому не реалізували ще кілька нагод, тому підсумкова перемога цілком заслужена.

Загалом, усі забиті м’ячі робочі. Якщо не враховувати 15 хвилин першого тайму, то те, що ми планували та до чого готувалися, футболісти виконали.

ДЮФЛУ U-14. 11-й тур

ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) – «Динамо» – 0:3 (0:1)

«Динамо»: 23. Гринчук, 6. Жовтенко, 18. Сизонюк, 17. Цілик (16. Краснов, 65), 22. Прокопенко (Білоконь, 55), 5. Кузнецов (9. Могилевець, 55), 26. Михайлів, 21. Педченко (7. Бойченюк, 61), 2. Дзень (19. Ванда, 51), 11. Грохольський, 10. Зоренко (4. Гаджимурадов, 65).

Голи: Педченко (24), Зоренко (51), Могилевець (64).

Цим туром для футболістів 2005 року народження завершилася осіння частину чемпіонату ДЮФЛУ. На зимову перерву «біло-сині» пішли, маючи 25 очок у доробку та посідаючи друге місце в турнірній таблиці. Попереду – донецький «Шахтар» (29 очок), позаду – «Дніпро» (24).

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ U-14 ГРУПА 2

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер