Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Досягли результату та показали непогану гру»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Досягли результату та показали непогану гру»

Після гри динамівець розповів, що його команді вдавалося, а що - ні.

- У першому таймі, можливо, не все вдавалося, як хотіли, - команда суперника компактно оборонялася, нам було важко знаходити вільні зони. Але коли все ж знаходили їх на флангах, не завжди доставляли м'яча до штрафного майданчика. Але добре, що швидко забили, й у другому таймі вже дотиснули суперника, виконали те, що вимагав головний тренер, було багато хороших моментів.

- Прокоментуйте перший забитий м'яч.

- Мені потрібно було перебувати у штрафному майданчику. Мбокані закривав ближню стійку, я розташовувався трохи вище за нього, а Вітя - на дальній стійці. Андрій Ярмоленко побачив перспективу розвитку атаки й із правої ноги віддав гольову передачу.

- Ви безпосередньо взяли участь у трьох гольових атаках - своєю грою можете бути задоволені?

- Уся команда задоволена, що ми виграли. Головне, що досягли результату та показали доволі непогану гру. Але з кожним матчем необхідно додавати й робити правильні висновки.

- Команду багато критикували після перших матчів, зараз, навпаки, хвалять...

- У футболі критика буває кожного дня, до цього потрібно нормально ставитися, багато уваги на неї не звертати. Краще переглянути відео своєї гри та рухатися вперед.

- Граючи з «Карпатами», чи не думали про матч-відповідь із «Янг Бойз»?

- Ні, такого не може бути апріорі - ми граємо в «Динамо», хочемо стати чемпіонами, виграти Кубок країни та потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Тому всі максимально сконцентровані.

- З якими цілями за кілька днів вирушите до Швейцарії?

- Як будемо діяти, розповість головний тренер. До цього готувалися лише до гри з «Карпатами», а про матч-відповідь із «Янг Бойз» ще не думали. Звичайно, будемо грати на перемогу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер