Браун Ідейє: «Не міг навіть мріяти про такий дебют»

Браун Ідейє: «Не міг навіть мріяти про такий дебют»

Феноменальним вийшов дебют у «Динамо» для нігерійця Брауна Ідейє. Вийшовши на заміну відразу після перерви, нападник забив два м’ячі у ворота «Олександрії» і записав на свій рахунок гольовий пас. Після матчу новачок на радощах із задоволенням відповів на питання клубних медіа.

- Мені зараз важко говорити. Я по-справжньому щасливий, не міг навіть мріяти про подібний дебют у команді. Сьогодні була дуже важка гра, і хотілося би привітати всіх партнерів і наших уболівальників зі здобутою перемогою.

- Судячи з усього, спекотна погода не спричинила тобі особливих проблем на полі...


- Не можна сказати, що висока температура повітря звична для мене. За такої спекотної погоди мені доводилося грати дуже давно, ще в Нігерії. Останнім часом я виступав у Європі, і трохи відвик від жари. Втім, особливих проблем я не мав, оскільки перебуваю в хорошій формі й готовий грати.

- Брауне, ти вийшов на поле після перерви. Наскільки впливає на твою гру, виходиш ти зі стартових хвилин чи з лавки запасних?


- У принципі, мені немає різниці. Головне – грати, для чого я й перейшов до «Динамо». Я ставлю перед собою максимальні цілі, і хочу допомагати команді перемагати в кожному матчі.

- Ти казав, що комфортніше почуваєш себе, коли команда грає з двома нападниками. Сьогодні в лінії атаки тобі довелося діяти самостійно...

- Справді, було трохи незвично для мене, оскільки впродовж тривалого часу я грав з використанням схеми гри у два нападники. Але, гадаю, з часом мені вдасться пристосуватися й усе буде о’кей (посміхається).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер