На «Бордо» чекаємо в Києві у вівторок

На «Бордо» чекаємо в Києві у вівторок

Французи прилетять чартерним рейсом до аеропорту «Київ» у вівторок, 12 лютого, о 20:00. Місцем дислокації футболістів та тренерів «Бордо» в столиці України буде п'ятизірковий готель «Хаятт», тоді як керівництво клубу та група журналістів оселиться в інших готелях.

Перша половина дня середи у програмі перебування «Бордо» значиться як «вільний час». О 16:00 команда вирушить на НСК «Олімпійський», на поле якого годиною пізніше вийде на передматчеве тренування. Перед ним наставник «жирондинців» Франсис Жийо разом з одним із гравців проведуть прес-конференцію.

Перед матчем «Бордо» узгодив райдер, тобто який інвентар та харчування мають надати ФК «Динамо» та НСК «Олімпійський» на тренуванні та самому матчі. Побажання французів традиційні – переносні ворота, 20 м'ячів, масажні столи, свіжі та сушені фрукти, вода без газу, чай, кава та лід в кубиках.

Закриє програму заходів середи офіційна вечеря, на яку запрошені представники «Динамо», «Бордо» та делегати від УЄФА.

У четвер, 14 лютого, на матч на НСК «Олімпійський» «Бордо» в супроводі міліцейського ескорту вирушить о 18:00. За дві години суддя дасть свисток про початок зустрічі «Динамо» та «Бордо». Після матчу наші гості чартерним рейсом повернуться до Франції.

На матчі в «Бордо» буде своя група підтримки. За інформацією на сьогоднішній день, на стадіоні команду підтримають близько трьох сотень уболівальників, які розмістяться в секторах № № 1 та 67.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер