«Бордо» комфортно перемагає «Валансьєн»

«Бордо» комфортно перемагає «Валансьєн»

У матчі 23-го туру Ліги 1 на стадіон «Шабан Дельма», домашню арену жирондинців, прибув середняк першості, клуб «Валансьєн». Звичайно, господарі були беззаперечними фаворитами матчу, що вони й довели за присутності 15,243 глядачів, здобувши впевнену перемогу з рахунком 2:0.

Підопічні Франсиса Жійо весь матч домінували на полі (див. статистику нижче), вели гру, але забили лише по одному м'ячу в кожному з таймів. На 33-й хвилині рахунок відкрив Давид Бельйон (на фото), вдало зігравши на добиванні м'яча.

На 71-й хвилині Людовик Обраньяк, скориставшись передачею Бен-Хальфаллаха, довів перевагу жирондинців до комфортної. Вже в компенсований час на полі з'явився Жюльєн Фобер, який днями повернувся до команди в якості вільного агента.

У цьому матчі Жийо використовував атакуючу розстановку 4-4-2, яка ледь не принесла успіх «Бордо» в попередньому домашньому матчі з ПСЖ. Нагадаємо, у виїзній грі попереднього туру проти «Ніцци» жирондинці почали зустріч з одним номінальним форвардом – Бельйоном.

Склад «Бордо»: Каррассо – Маріано, Енрике, Планю, Тремулінас – Обраньяк, Плашил (к) (Фобер, 90+1), Сане, Морис-Беле (Поко, 46) – Севе, Бельйон (Бен-Хальфаллах, 68) .

Запасні: Кейта, Маранж, Сертик, Сако.

У цьому місяці на «Бордо» очікує досить щільний календар ігор. Команді доведеться провести 7 матчів за 28 лютневих днів, серед яких дві гри проти київського «Динамо». У наступному турі Ліги 1 «жирондинці» зіграють у суботу 9 лютого проти «Аяччо».

«Бордо» – «Валансьєн». Статистика

«Бордо»

 

«Валансьєн»

2

Голи

0

29

Загалом ударів

15

12

Удари в рамку воріт

5

8

Удари повз ворота

5

5

Сейви

5

5

Блоковані удари

0

4

Кутові

3

2

Офсайди

3

1

Жовті картки

1

0

Червоні картки

0

8

Здійснено фолів

21

 

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото girondins.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер