«Металург» (З) – «Динамо»: інформація стосовно виїзду до Запоріжжя

«Металург» (З) – «Динамо»: інформація стосовно виїзду до Запоріжжя

Повідомляємо вам умови відвідування матчу 7-го туру Прем'єр-ліги «Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» (Київ), які в категоричній формі висунула служба безпеки ФК «Металург» Запоріжжя (офіцер безпеки – Бардін Віктор Васильович):

1. Представник служби безпеки ФК «Динамо» Київ зобов'язаний на регламентній передматчевій нараді (25.08.2013 о 10.00) надати службі безпеки ФК «Металург» Запоріжжя список уболівальників ФК «Динамо» Київ за іменами, які перебуватимуть у гостьовому секторі стадіону Славутич-Арена, а також відразу ж оплатити замовлену кількість квитків.

2. Служба безпеки ФК «Металург» Запоріжжя попередила, що в разі відсутності в наданому списку прізвища вболівальника, який бажає пройти до гостьового сектора, останнього до гостьового сектора допущено не буде.

3. Для заходу до гостьового сектора вболівальник зобов'язаний мати при собі документ, що засвідчує особу.

Таким чином, дорогі друзі, для дотримання регламенту Прем'єр-ліги та уникнення можливих непорозумінь на запорізькій арені, вам необхідно завчасно внести свої дані до списку вболівальників у гостьовому секторі, а також подати заявку на придбання квитка на гру в Запоріжжі (ціна квитка 15 гривень). Для цього вам потрібно прийти до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ із документом, що засвідчує особу, залишити контактні дані та придбати сертифікат, який ви зможете обміняти на квиток безпосередньо в день матчу у представника ФК «Динамо» Київ (контактна особа – Анатолій Григорович 093 191 60 77).

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 3, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Час роботи: 10.00-18.00 із понеділка до п'ятниці.

Контактний телефон (044) 597 00 15, (044) 579 00 16.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер