Богдан БІЛОШЕВСЬКИЙ: «Забиваємо лише третину з тих моментів, які створюємо»

Богдан БІЛОШЕВСЬКИЙ: «Забиваємо лише третину з тих моментів, які створюємо»

- Перемагати завжди приємно, але хотілося залишити свої ворота в недоторканності, проте не дограли в епізоді з пенальті. А загалом - емоції позитивні.

- В останніх матчах команда багато пропускає, але сьогодні суперник забив усього один раз. До захисту вже менше претензій?

- У суперника сьогодні було небагато моментів. Хочеться менше пропускати і грати на нуль. Воротар Моргун добре діяв, але нам трохи не пощастило. Коли били пенальті, Валентин зіграв на висоті, але ми трохи не допрацювали, загубили гравця на добиванні. Розберемо цей епізод і будемо рухатися далі.

- Яка думка у вас склалася про «Чорноморець»?

- На нас усі команди налаштовуються максимально, тому що ми «Динамо» і суперники хочуть себе проявити. «Чорноморець» - не виняток. Це хороша команда, але ми виявилися сильнішими.

- Тренер сказав, що не зовсім задоволений реалізацією. В одному з моментів ви також завдавали хорошого удару по воротах, але не влучили...

- Так, ми, дійсно, створюємо багато моментів але, на жаль, забиваємо максимум третину з них. Потрібно більше працювати над реалізацією на тренуваннях і зберігати концентрацію до самого кінця, тоді прийдуть і голи.

- Наближається старт Юнацької ліги УЄФА. Чи з нетерпінням чекаєте виходу на європейську арену?

- Звісно, хочемо якомога швидше почати там грати. Минулого року зіграли там мало, тому цього сезону маємо намір затриматися довше. Наш суперник - чемпіон своєї країни, Болгарії. На цьому етапі не може бути слабких команд. Налаштовуємося належним чином і докладемо максимальних зусиль задля досягнення хорошого результату.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер