Благородна справа жінок футболістів

Благородна справа жінок футболістів

12 дружин футболістів з різних українських клубів об'єдналися на ґрунті благодійності.

Інна Ярмоленко, Ірина Кучер, Христина Ротань, Анна Кравець, Наталія Рибка, Вікторія Хачеріді, Маша Гусєва, Ганна Безус, Неллі Горяїнова, Юлія П'ятова, Сніжана Гармаш і Ольга Ракицька під егідою Ольги Альонової представили благодійний проект "Дружини футболістів - за мир!", щоб продемонструвати свою активну громадянську позицію і її об'єднуючу силу.

Одним з проявів такої діяльності став благодійний аукціон, спрямований на допомогу позбавленим батьківського піклування дітям. Лотами стали як знакові речі відомих футболістів (іменні футболки з автографами, м'ячі і рукавички), так і сертифікати, що надають їх власникам право в інтерактивному форматі поспілкуватися зі своїми спортивними кумирами (персональні тренування, ранкові пробіжки і пробиття пенальті).

Своїх дружин прийшли підтримати гравці київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, Олександр Рибка і Олександр Шовковський, а в якості головного представника футбольного клубу "Шахтар" захід відвідав Олександр Кучер.

У боротьбі за лоти також взяли участь Таміла Немченко з чоловіком Володимиром Бичковим, Віра Титова, Ольга Олексенко, Сергій Рибік та багато інших.

Найбільш затребуваними і дорогими виявилися футболка і воротарські рукавички Олександра Шовковського з переможної гри Єврокубка. Лот пішов з молотка за 110 тисяч гривень. До речі, Олександр і сам придбав в свою колекцію форму захисників національної збірної України Євгена Хачеріді та Ярослава Ракицького. А м'яч нападника збірної України та київського "Динамо" Андрія Ярмоленка пішов з молотка за 25 тисяч гривень.

По ходу аукціону Андрій виставив від себе ще один лот: можливість супроводжувати його під час виходу на поле перед початком одного з найближчих матчів. Для своєї 11-річної доньки Ольги, юної футбольної фанатки, таку можливість виборола власниця Академії Сучасної Освіти та дружина першого заступника голови Київської міськдержадміністрації Ігоря Ніконова Іванна.

Також на сцені відбувся вокальний дебют доньки Ольги Альонової та Олександри Шовковського - Саші.

Завзяті футбольні вболівальники та учасники торгів пригощалися напоями та лимонадом від S. Pellegrino і Aqua Panna, а ведучі аукціону Ігор Циганик, Олександра Лобода, відомі з передачі "ПроФутбол" на телеканалі "2+2", умовляли Олександра Рибку не купувати свій власний лот, який надає право пробити 10 пенальті воротарю, а все ж дати шанс спробувати щастя комусь іншому.

В результаті торгів вдалося виручити понад півмільйона гривень, які підуть на допомогу в порятунку недоношених немовлят з перенатального відділення Боярської лікарні, сиріт з Будинку дитини "Берізка" і зовсім юних пацієнтів Інституту нейрохірургії, які гостро потребують життєво-важливих операцій.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер