Квитки на гру Ліги Європи «Динамо» - «Жиронда Бордо» чекають на вас!

Квитки на гру Ліги Європи «Динамо» - «Жиронда Бордо» чекають на вас!

Із 20 січня в касах НСК «Олімпійський» та стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, проводиться продаж квитків на перший матч 1/16 Ліги Європи УЄФА між командами «Динамо» (Київ, Україна) - «Бордо» (Бордо, Франція).

Ціна квитків залежно від сектора 40, 60, 100, 150 гривень. Квитки у ВІП-сектори реалізуються по 350 та 400 гривень.

Он-лайн продаж квитків на гру «Динамо» - «Бордо»

Якщо ви не маєте можливості купити квитки на матч «Динамо» - «Бордо» безпосередньо в касах, ви можете придбати квитки на цю гру в режимі онлайн на офіційному квитковому порталі НСК «Олімпійський».

Для здійснення покупки, необхідно попередньо зареєструватися на квитковому порталі офіційного сайту. Потім потрібно вибрати місця та здійснити оплату за допомогою пластикової платіжної картки VISA / MasterCard, з активованою функцією інтернет-платежів. Отриманий електронний квиток безпосередньо перед матчем можна буде обміняти на звичайний у касах біля стадіону.

Нагадуємо, при виникненні будь-яких питань, пов'язаних із технічним боком інтернет-покупки, необхідно відразу же направляти запит на електронну адресу
[email protected]. Щоб фахівці могли в найкоротші терміни вам допомогти, в листі необхідно обов'язково вказувати:

* П.І.Б. покупця;

* Матч, на який купляється квиток;

* Приблизну дату та час покупки;

* Блок, ряд, та номер місця;

* Номер замовлення

* Останні 4 цифри номера використаної при здійсненні операції платіжної картки.

«Динамо» - «Бордо»: VIP-ложі чекають на вболівальників!

Забезпечуючи високий рівень сервісу та комфорту для всіх категорій уболівальників, НСК «Олімпійський» може задовольнити запити навіть найвимогливіших гостей, які мають можливість дивитися матчі улюбленої команди в комфортабельних корпоративних ложах стадіону.

Відчути всі переваги VIP-сервісу головної спортивної арени країни можна вже на найближчому матчі «Динамо» - «Бордо», який відбудеться 14 лютого о 20:00. Проте шанувальникам «біло-блакитних», які хочуть подивитися цю відповідальну гру у вишуканій та затишній атмосфері корпоративної ложі, необхідно поквапитися з вибором, адже вільних апартаментів на цей матч майже не залишилося.

Нагадаємо, на «Олімпійському» є 39 корпоративних лож різної площі та місткості з найкращим оглядом поля, кожна з яких обладнана окремим виходом на трибуну.

Окрім задоволення від захоплюючого футбольного матчу, відвідувачі лож отримують повноцінний банкет, можуть користуватися послугами хостес, особистого офіціанта, а також підземним паркінгом стадіону.

Обрати та забронювати корпоративну ложу на матч можна за телефонами 044 590 66 91, 067 323 40 16

Побачимося на «Олімпійському»!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер