Бетао: «В Кубку всі команди грають, як востаннє»

Бетао: «В Кубку всі команди грають, як востаннє»

За підсумками жеребкування чвертьфіналу Датагруп-Кубка України «Динамо» зустрінеться з алчевською «Сталлю». Своєю думкою про суперника поділився захисник нашої команди Бетао, а також розповів про функціональну готовність команди й мікроклімат у колективі.

- Що можете сказати про суперника «Динамо» у чвертьфіналі Кубка України – алчевську «Сталь»?

- Про цю команду нічого не можу сказати, оскільки зовсім її не знаю. Мені відомо, що «Динамо» зустрічалося з ними також у Кубку України два роки тому, але я тоді не грав. Незважаючи на те, що «Сталь» – команда першої ліги, вона буде битися до фінального свистка. Кубкові матчі тим і відрізняються від поєдинків чемпіонату, що на одну гру завжди легше налаштуватися і зібратися.

- Можна сказати, що нашій команді пощастило з жеребом?

- Важко сказати. Згадайте матч із «Кримтеплицею», коли ми змогли забити гол лише на останній хвилині зустрічі. Повторюся, всі команди в Кубку грають, як востаннє.

- Проводити матчі двічі на тиждень уже звикли? Фізичний стан не підводить?

- Так, звикли, і з «фізикою» проблем немає. Відпочинемо вже під час відпустки. А восени завжди графік найбільш напружений, ми до цього готувалися.

- Із кожним матчем «Динамо» додає, але доки здобуває перемоги лише з мінімальним рахунком. З «Іллічівцем» ситуація зміниться?

- Не думаю, що з великим рахунком, але перемогу ми обов'язково здобудемо.

- У кубковому матчі з «Севастополем» команда продемонструвала оригінальний спосіб святкувати забиті м'ячі. Мікроклімат у команді дозволяє такі веселі витівки?


- Так, а чому б і ні? Це здорово! Наскільки я знаю, хлопці збираються вигадати щось цікаве й наступного разу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер