Бетао: «Зараз кожні три очки «золоті»

Бетао: «Зараз кожні три очки «золоті»

- На нас очікують важкі матчі як проти «Зорі», так і проти «Таврії». Ми думаємо лише про те, як перемогти, адже зараз кожні три очки «золоті». Тому необхідно діяти дуже уважно та обережно.

- Чому «Динамо» було так важко грати проти «Волині»?

- Тому що суперник також хотів перемогти. В Луцьку хороша перспективна команда, тож не дивно, що проти неї було важко грати. На щастя, наша команда добре зіграла в обороні та не втратила очок.

- Як Ви сприйняли новину про те, що Шовковський отримав травму?

- Ми дуже за нього хвилюємося. Він чудовий голкіпер та людина. Шкода, що Олександр отримав пошкодження. У цей важкий момент ми готові його підтримувати й допомагати.

- У зв’язку з травмою основного голкіпера, його місце у воротах, швидше за все, займе Максим Коваль. На ваш погляд, він почувається впевнено?

- Звісно, він дуже добре працював на кожному тренуванні. Окрім того, ми всі його підтримуємо. Попри свою молодість, Коваль – хороший голкіпер. Саша, безумовно, дуже важливий для команди, але я впевнений, що Максим добре виконає свою роботу.

- За відсутності Хачеріді, Михалика та Юссуфа Ви граєте в парі з Алмейдою, котрий повернувся на поле після тривалої перерви. Наскільки впевнено він почуває себе на полі?

- Він досить добре виглядає, чудово зіграв проти «Ворскли» на «Олімпійському». На полі він діє надійно й виконує всі свої обов’язки.

- За оборону можна бути спокійними?

- Гадаю, що так. Захист завжди готовий, але потрібно продовжувати працювати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер