Бетао: «Про розслаблення не може бути й мови»

Бетао: «Про розслаблення не може бути й мови»

Напередодні матчу третього туру прем'єр-ліги України проти харківського «Металіста» бразильський захисник «Динамо» Бетао розповів кореспонденту офіційного сайту про свої перші враження від нового для себе чемпіонату, останнього матчу проти ірландської «Дрогеди» і підготовки до поєдинку з бронзовим призером минулого сезону:

- У чемпіонаті України я дебютував в матчі проти «Іллічівця». Гадаю, тоді була хороша гра, та й мені вдалося непогано себе проявити. А в другому матчі проти «Дніпра» суперник хвилин десять домінував на полі і чинив на нас сильний тиск, але потім ми змогли перебудуватися, взяти контроль гри в свої руки і, врешті-решт, виграти. В останньому поєдинку проти ірландської «Дрогеди», вважаю, ми не показали всього, на що здатні.

- Результат виїзного матчу дозволяє себе почувати спокійніше й упевненіше перед домашньою зустріччю?

- Річ у тому, що за результатом може ховатися багато іншого. Іноді ти перемагаєш, але не показуєш хорошої гри. А іноді навпаки – блискуче граєш, але програєш.

- Чому «Динамо» не вдалося перемогти ірландців з великим рахунком?

- Теорія – це одне, а практика зовсім інше. Справді, перед нашим матчем багато говорили про те, що це слабка команда, проте вона чинила нам гідний опір. Так у всьому світі. Хіба хто-небудь чекав, що англійці не потраплять на чемпіонат Європи? Але вони не змогли на нього пробитися.

- «Дрогеда» піднесла якісь сюрпризи?

- Ні, жодних сюрпризів не було. Ірландський футбол дуже схожий на англійський – одні навіси в штрафний майданчик.

- У «Динамо» зараз достатньо складний календар. Як у зв'язку з цим ведеться підготовка до найближчого матчу з «Металістом»?

- На даний момент у «Металіста» стільки ж очок, скільки і у «Динамо», тому, якщо ми переможемо їх у суботу, зможемо відірватися, і надалі нам буде трохи легше. А цей період, звичайно, для нас дуже складний. Але хлопці налаштовуються тільки на перемогу.

- Той факт, що «Динамо» вже на п'ять очок випереджає непримиренного суперника – «Шахтар», команду не розслабить?

- Вважаю, що це не має на нас вплинути. У жодному випадку не можна давати собі послаблення. «Шахтар» втратив очки, але інші команди можуть нас наздогнати, так що ніяких причин для розслаблення у нас немає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер