Переможна серія “Бешикташа” продовжується. До Києва?..

Переможна серія “Бешикташа” продовжується. До Києва?..

Важкий старт, важливий гол та три несподіваних пробоїни… Саме таким був сценарій поєдинку динамівців у Стамбулі проти місцевого “Бешикташа”. А щодо несподіваних пробоїн, ця біда прийшла коли її ніхто не очікував – один з найстабільніших гравців киян Віталій Рева припустив серію нехарактерних помилок, чим люб’язно скористались господарі…

Зрозуміло, звинувачувати Реву в поразці немає підстав – динамівці дозволяли гравцям “Бешикташа” бити з будь-яких дистанцій, а голкіпер просто не справився з шаленим тиском на своїх ворота. Як і в багатьох виїзних матчах цього сезону в єврокубках, кияни з перших хвилин притиснулись до своїх воріт, ледве стримуючи тиск господарів у перші 15-ть хвилин.

Але згодом в одній з контратак після флангового навісу Белькевича Мелащенко головою підправляє м’яч на Діого, який з семи метрів не залишив жодного шансу Кордобі. Не встигли кияни привітати один одного, як холодний душ хлинув на наші серця – Панку потужно пробиває з 20-ти метрів, а Рева, прикритий Гавранчичем та Нума, не зреагував на удар… На перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Все що сталося в другому таймі навряд чи піддається логічному поясненню. Навіть у провальному для себе поєдинку з “Ювентусом” у Турині динамівці гостріше грали в атаці. А в матчі з “Бешикташем” так і не зуміли створити бодай один гольовий момент упродовж другої половини зустрічі. Переважно підопічні Олексія Михайличенко обмежувались дальніми ударами, які реальної небезпеки Кордобі аж-ніяк не несли.

З виходом на поле Черната гра української команди дещо пожвавішала, але в підсумку все закінчилося двома прикрими м’ячами у ворота Реви. Спочатку Віталій не наважився піти на перехват після навісу в штрафну, після чого опинившийся у воротарському майданчику Роналдо Гуйаро вивів турків уперед – 1:2.

А наприкінці зустрічі досвідчений голкіпер став жертвою хитрого удару-навісу Патрика Нума. Впродовж усього матчу Патрик був повністю прикритий персонально діючим проти нього Гораном Гавранчичем, однак справжньому майстру для створення “маленького шедевру” вистачить і одного моменту…

Відтепер втрачену можливість обіграти “Бешикташ” треба втілювати у життя в Києві. За підтримки переповненого “Олімпійського” це важке, але реальне для виконання завдання.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер