Беньямін ВЕРБИЧ: «Сьогодні я не був емоційним, на відміну від попередніх матчів»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Сьогодні я не був емоційним, на відміну від попередніх матчів»

- Вважаю, уся команда зіграла добре сьогодні, ми заслуговували перемогти. «Зоря» – дуже хороша команда, обіграти її 5:0 – дорогого варте. На початку зустрічі ми діяли менш активно, дозволивши супернику володіти м’ячем, але потім ми забили після чудової контратаки.

- Як команда почувалася після важкого матчу з «Олімпіакосом»? Чи вистачило часу відновитися та підготуватися до гри з «Зорею»?

- Як ви бачили, останні 15-20 хвилин ми виглядали досить втомленими, але відкрилося друге дихання, ми виграли матч та вийшли до наступного етапу Ліги Європи. Після таких перемог легше і відновлюватися і готуватися до наступних ігор, ніж після поразок. Сьогодні на початку матчу відчувалася певна важкість у ногах, але потім усе пішло добре. Гадаю, ми зробили хорошу роботу сьогодні, особливо враховуючи, що у нас було не так багато часу для відновлення.

- Зазвичай зустрічі «Динамо» з «Зорею» проходять досить важко, адже кияни часто втрачали очки. Сьогоднішня гра була винятком із правил?

- Сьогодні ми грали у свій футбол. Знали, як діє «Зоря», дивилися відео і добре проаналізували суперника. Розуміли, що може виходити загроза від їхніх високих нападників і намагалися не дозволити їм отримувати м’яч. Думаю, сьогодні ми були швидшими за «Зорю».

- Чи можна сказати, що «Динамо» добре входить у другу половину сезону?

- Так, ми пройшли до наступного раунду Ліги Європи, що, власне, і ставили за мету, і перемогли непросту «Зорю» з рахунком 5:0, що може бути краще?

- Ви отримали жовту картку в шостому матчі поспіль. Чому ви настільки емоційний?

- Сьогодні я зовсім не був емоційним. Просто суддя дуже швидко показав жовті картки, але це його робота. Мені просто не пощастило. Але можу сказати, що був емоційний в попередніх зустрічах.

- Як у матчі з «Олімпаікосом»?

- Так, початок гри був трохи нервовим, поки ми не забили. Мені не слід було робити те, що я зробив, і отримувати жовту картку. Я не подумав про це в той момент, але це буде мені уроком на майбутнє.

- Напевно, ви дуже засмучені через те, що не зіграєте проти «Челсі» у першій грі в Лондоні?

- Так, але таке життя. Сподіваюся, що зіграю там іншого разу в майбутньому.

- Ви знаєте, що сьогодні забили 10-й гол за «Динамо» в Прем'єр-лізі?

- Ні, не знав цього, спасибі, що сказали. Сподіваюся, що продовжу забивати за «Динамо» та допомагати команді.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер