«Біло-сині» провели перше тренування в Марбельї

«Біло-сині» провели перше тренування в Марбельї

Зміна номерів

Але сантименти в сторону - настав час трудових буднів. Перш ніж розповісти про тренування, варто відзначити цікавий факт: напередодні зборів один з лідерів «Динамо» Андрій Ярмоленко та новобранець «біло-синіх» Роман Безус вирішили помінятися номерами. Тепер на футболці Безуса буде красуватися номер «9», а Ярмоленко буде виходити на футбольне поле з цифрою «10» на спині.

З кожним днем ​​все складніше

Тренувальне заняття «Динамо» в перший день тривало півтори години. Слідом за стартовою розминкою під керівництвом Вінченцо Пінколіні хлопці, розділившись на дві групи (першу «очолював» Пінколіні, а другу - Сергій Ребров), приступили до бігової роботи та різних вправ на техніку. Все це відбувалося під керівництвом Олега Блохіна та його асистентів Андрія Баля та Олексія Михайличенка, в той час як на сусідньому полі Михайло Михайлов і Юрій Роменський працювали з трьома голкіперами.

Завершував тренувальний день міні-футбол. А точніше два міні-матчі, які проходили в парі метрів один від одного, в котрих «зелені» билися проти «синіх», а «червоні» протистояли «сірих». Звісно, переможцем як в одному, так і в іншому змаганні виявилися дружба!

Найближчі два дні для футболістів будуть дуже непростими. Заплановано по три тренування на день!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер