Беланда, Ярмоленко та Ленс – у символічних збірних 7-го туру УПЛ!

Беланда, Ярмоленко та Ленс – у символічних збірних 7-го туру УПЛ!

Журналісти звернули увагу на гру Юнеса Беланда, який не відзначився м'ячем у ворота «Волині», однак був одним із найкращих на футбольному полі:

Футбольний клуб: «Дуже помітно додав у якості гри та її ефективності, що красномовно свідчить про мотивацію гравця. Вже не в одному матчі поспіль він виглядає одним із лідерів киян. У понеділок виконав величезний обсяг роботи та зробив гольовий пас при першому взятті воріт «Волині». «Беланда – супергравець, він і ініціативу на себе брав, і передачі віддавав,  говорить про підопічного Сергій Ребров. – Думаю, Юнес був серед тих, хто втрачав м'яч найменшу кількість разів».

Усі видання без винятку відзначили гру Андрія Ярмоленка, який оформив дубль та відзначився гольовою передачею, причому обидва голи капітана стали окрасою туру.

Football.ua: «Усе Динамо провело хороший матч проти Волині, але особисто Ярмоленко виглядав просто чудово. На рахунку лідера киян дубль та гольова передача. А ще чимало його дій могли призвести до інших забитих м'ячів.

Цікавий факт. Ярмоленко став лідером Динамо за кількістю єдиноборств (28), але виграв він лише 36% із них. У тому числі одне з восьми в обороні».

UA-football.com: «Схоже, що чудова форма, яку набрав Ярмоленко в останніх матчах, стала для гравців «Волині» неприємним сюрпризом. Лучанам не вдавалося стримати динамівця, навіть діючи проти нього з чисельною перевагою та часто порушуючи правила проти Андрія. Капітан київської команди раз за разом перегравав гравців «Волині», вів за собою партнерів та зміг записати на свій рахунок два результативних удари, таким чином втрутившись у гонку бомбардирів українського чемпіонату. Також на рахунку Ярмоленко гольова передача на Ленса після блискучої комбінації «біло-синіх» та чудових індивідуальних дій саме «десятки» «Динамо».

Футбольний клуб: «Сьогодні він – справжній капітан «біло-синіх». Мало того, що Андрій знову відкрив рахунок, потім забив другий гол, а також віддав результативний пас на партнера в ситуації, коли можна було й самому закривати питання, так «десятка» киян продовжує залишатися найактивнішим на полі. Очевидно, що Ярмоленко зараз близький до своїх оптимальних кондицій – саме звідси легкість виконання ним найскладніших технічних рішень».

Matchday.ua: «Головний «чарівник» туру. Другий матч поспіль, враховуючи поєдинок «Динамо» з «Ріу Аве», півзахисник «біло-блакитних» радує вболівальників команди голами-красенями, а також блискучою грою. У зустрічі з «Волинню» Андрій встигав усе: забивати сам (на його рахунку дубль), асистувати партнерам, організовувати атаки та їх завершувати. Справжній капітан та найкращий гравець киян останнім часом».

Відзначався активністю у складі «Динамо» Джермейн Ленс, який також став автором одного з голів, і якого ЗМІ також включили до своїх символічних збірних:

Football.ua: «Трохи більше року тому Ленс дебютував у чемпіонаті України проти Симініна, й тоді йому добряче дісталося. Цього разу голландець показав свій клас, не програвши непоступливому захиснику лучан навіть у боротьбі. А вже клас та нинішня форма Ленса дозволяють йому показувати блискучу та ефективну гру.

Цікавий факт. М'яч у ворота Волині став першим для Ленса у футболці Динамо в 2014 році. Востаннє до цього Ленс забивав у грудні минулого року у ворота Севастополя».

Matchday.ua: «Голландець поступово виходить на перші ролі в столичній команді. Його швидкісні прискорення, точні передачі та вміння опинитися у потрібному місці в потрібний час часто ставили у безвихідь оборону луцької «Волині». Як підсумок, зустріч проти команди Кварцяного Джермейн завершив із гросмейстерским показником  «гол+пас».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер