База «Динамо» в Кончі-Заспі приймає відвідувачів

База «Динамо» в Кончі-Заспі приймає відвідувачів

За підтримки Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), хлопці та дівчата відвідали одну з найсучасніших спортивних споруд країни, на власні очі побачивши головну шестиповерхову будівлю, в якій розмістилися готельний та медичний комплекси.

Захоплення викликала унікальна конструкція на його вході: у масивній основі з граніту зроблено сферичне сідло, на якому встановлено ідеально підігнану 500-кілограмову кам'яну кулю. Коли під неї під тиском подається вода, вона, немов гумовий м'ячик, легко плескається в її струменях. Видовище, що зачаровує!

Побачили екскурсанти медичну частину будівлі, де підтримують та відновлюють здоров'я футболісти. Особлива гордість динамівських лікарів – барокамера, в якій можна створити атмосферу гірського курорту з повітрям необхідної якості та тиску. Як стверджують фахівці та підтверджує практика, сеанси такої фізіотерапії чудово відновлюють та адаптують організм спортсмена до важких фізичних навантажень.

Тим же цілям служить і тренажерна зала, обладнана п'ятьма різновидами кардіотренажерів та двома десятками тренажерів для розвитку різних груп м'язів. Усі вони виробництва італійської фірми Technogym – світового лідера в цій галузі. До речі, саме у тренажерній залі відбулася цікава зустріч дітей із Денисом Гармашем та Євгеном Макаренком, які цими днями проходять курс відновлення після травм.

Навколо готельного корпусу розташовано сім повнорозмірних відкритих полів. Одне з них – синтетичне, решта – з натуральним трав'яним покриттям. Усі поля обладнані електричними системами підігріву: на глибині 20 сантиметрів прокладено спеціальну систему проводів, яка забезпечує необхідний прогрів верхнього шару ґрунту за температури навколишнього повітря до -12 градусів Цельсія.

Далі гості пройшли до критого футбольного манежу, де всі бажаючі могли провести тренування.

Діти-переселенці із зони АТО та учасники збірної команди змагань «Шкіряний м’яч» надовго запам’ятають цей чудовий футбольний день, який вони провели в гостях у улюбленого клубу – «Динамо» (Київ).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер