Автограф-сесія гравців «Динамо» Київ у магазині Gregory Arber

Автограф-сесія гравців «Динамо» Київ у магазині Gregory Arber

На зустріч із гравцями «Динамо» прийшло багато вболівальників, які повністю заповнили приміщення нещодавно відкритого магазину Gregory Arber у ЦУМі. Усі вони отримали у подарунок пам’ятні листівки з автографами, зробили пам’ятні фото та поспілкувалися з гравцями у неформальній атмосфері.

У першу чергу динамівці подякували всім, хто прийшов на зустріч, та вибачилися перед уболівальниками за сезон без трофеїв. Ті, у свою чергу, підбадьорювали своїх улюбленців, висловлювали слова підтримки та віри в найближчі перемоги.

Ця акція була приурочена до презентації нової колекції одягу доступної цінової політики, орієнтованого на широкий загал.

Про нові тенденції розвитку компанії розповіла PR-директор ТМ Gregory Arber Яна Довгань: «Цією акцією ми хотіли показати, що Gregory Arber - це не щось занадто дороге, це одяг, доступний не лише футбольним зіркам, а й простим уболівальникам. У межах семи-десяти тисяч гривень у нашому магазині можна вдягнутися повністю, мовою модельєрів - «створити бездоганний look». На сьогоднішній день це нормальна ціна за вбрання високої якості, пошите з натуральних матеріалів».

Наостанок Артур, Віталій та Сергій підписали фірмовий м’яч «Динамо» Київ, який упродовж тижня буде розіграно на сторінці Arber у Facebook.

Співпраця ФК «Динамо» Київ та відомого українського бренду ділового та класичного чоловічого одягу Arber триває майже 10 років та, як справжня чоловіча дружба, із кожним роком стає все міцнішою.

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер