Австрійський збір динамівців. День 12-й: функціональна робота та витривалість

Австрійський збір динамівців. День 12-й: функціональна робота та витривалість

На згадку про матчі, проведені в Йєнбаху, київське «Динамо» залишило стадіону «Йєнбах Штадіон» та місцевому футбольному клубу сувенір. Відтепер на одній зі стін у підтрибунному приміщенні стадіону, поруч із футболками інших видатних команд, які грали тут, на найпочеснішому місці буде красуватися футболка з автографами гравців київського «Динамо».

На понеділок для більшої частини гравців було заплановане одне тренування. Воно проходило в гімнастичному залі, і його перебіг контролював увесь тренерський штаб «Динамо». Гравцям було запропоновано виконати вправи на розвиток м’язів-стабілізаторів. Ці групи м’язів є надзвичайно важливими для футболістів, адже вони відповідають за рівновагу, положення тіла. Розвинення цих м’язів спрямоване на те, аби попередити травматизм.

Більше відведеного часу, вже після завершення заняття, залишався в залі Євген Селін, який під наглядом Віталія Кулиби виконав кілька додаткових вправ, за що почув схвальні слова від Сергія Реброва.

Потім був вільний час, який більшість гравців присвятили активному відпочинку. Здебільшого динамівці провели його на тенісних кортах. На одному корті футбольним м’ячем у тенісбол грали Ярмоленко, Сидорчук, Цуріков та Рибка, в той час як поруч на іншому в справжній теніс два на два змагалися Кравець, Безус, Макаренко та Рибалка. Вирішивши питання щодо планування тренувань, до них долучився й Сергій Ребров.

Увечері у понеділок усе ж було заняття на тренувальному полі, проте у ньому брали участь не всі гравці, а лише ті, які приїхали на збір пізніше або пропустили кілька тренувань через ушкодження чи нездужання, тобто виконали менший обсяг роботи на цей момент, а також ті, хто відчуває у собі додаткові сили та бажання ще більше розвинутися функціонально.

Тренування переважно було спрямоване на функціональну роботу та витривалість. Загалом у ньому взяли участь семеро гравців – Мбокані, Беланда, Драгович, Гусєв, Безус, Макаренко та Аруна.

Нагадаємо, окрім нього, в завершальній частині першого збору з викликаних гравців не братиме участь також Браун Ідейє.

У вівторок та середу динамівці проведуть два насичених тренувальних дні – по два заняття кожного з них. У четвер в італійському місті Штерцинг «Динамо» зіграє контрольний матч проти празької «Спарти», після якого перший збір для нашої команди буде завершено.

 Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер