Ateitis Cup. «Динамо» U-13 розгромило «Борусію» 4:0 та вийшло у фінал! ( ФОТО, ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U-13 розгромило «Борусію» 4:0 та вийшло у фінал! ( ФОТО, ВІДЕО)

Німці у своїй підгрупі з рахунком 2:0 перемогли білоруське «Динамо» (Брест) та розійшлися миром 0:0 із ще однією білоруською командою БАТЕ.

Серед четвірки найкращих також опинилися «Динамо» (Тбілісі) та норвежський NSA (Осло). Паралельний півфінальний поєдинок завершився раніше, тож динамівці вже знали, що їхні тбіліські одноклубники перемогли норвежців з рахунком 3:0 та вийшли у фінал.

Гру ж з німцями кияни розпочали без розкачки та вже на 3-й хвилині повели у рахунку. Це Задорожний ударом із меж штрафного майданчика змусив капітулювати воротаря суперників. Одразу ж він завдав ще одного сильного удару у площину – воротар зреагував. Наші хлопці активно використовували фланги та наважувалися на дальні удари, притиснувши «Борусію» до своїх воріт. У результаті, в одному з моментів добре розібрався із опонентом той-таки Задорожний, вийшов один на один із воротарем та без проблем переграв його!

Згодом Подейко ледь не збільшив рахунок сильним ударом зі штрафного, призначеного по центру від воріт – м’яч просвистів над поперечиною. Що не вдалося йому, зумів зробити Лемішко, забивши гарним ударом третій м’яч «у роздягальню».

А щойно розпочався другий тайм, м’яч вчетверте побував у сітці воріт дортмундців – відзначився Чернявський, який майстерно розібрався у штрафному майданчику суперника, скориставшись передачею Лемішка, та спрямував м'яч по недосяжній для голкіпера траекторії.

Було приємно, що на трибунах за нашу команду палко уболівали гравці київської ДЮСШ-1, які активно кричали та скандували назву нашого клубу. Завдяки їхній підтримці, наші хлопці із подвійною енергією пішли вперед та раз за разом створювали загрозу біля володінь німців. Моментів для збільшення рахунку було вдосталь, але у деяких епізодах хорошу реакцію демонстрував воротар суперника, а у деяких наших футболістів підводила точність. Але у підсумку кияни впевнено крокують далі.

Таким чином, у фіналі київське «Динамо» зіграє із тбіліським «Динамо». Матч відбудеться завтра, початок о 12:45. Слідкуйте на офіційному сайті «Динамо» за прямою трансляцією фінального поєдинку.

Ateitis Cup-2018. Півфінал

«Динамо» (Київ) U-13 – «Борусія» (Дортмунд) U-13 – 4:0 (3:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс (12. Троїцький, 27), 3. Кузьменко (22. Бельчиков, 25), 18. Дідич (13. Тітов, 22), 5. Галіч , 17. Нестеренко (к) (3. Кузьменко), 4. Кусий (7. Осипенко, 36), 2. Подейко (10. Мамзін, 34), 7. Осипенко (15. Дігтяренко, 21), 20. Лемішко (18. Дідич), 10. Мамзін (8. Петришин, 26), 9. Задорожний (21. Чернявський, 21).

Голи: Задорожний (3, 13), Лемішко (20), Чернявський (22).

*Фото - Саулюс Чирба

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер