Ateitis Cup. «Динамо» U-15 з великим рахунком обіграло «Динамо» (Брест)

Ateitis Cup. «Динамо» U-15 з великим рахунком обіграло «Динамо» (Брест)

Триває стадія группового етапу. У другий ігровий день команда «Динамо» U-15 під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського зустрілася із білоруським «Динамо» (Брест).

Дебют зустрічі кияни провели біля воріт суперника, виконавши кутовий та завдавши кілька ударів поворотах суперника. В одному з моментів Міщенко навіть влучив у поперечину. А ще через кілька хвилин той же Міщенко опинився у штрафному майданчику ті віддав чудову передачу на Волошина, який витримав тактичну паузу, обіграв захисника та пробив повз воротаря, вивівши свою команду вперед. Через п’ять хвилин ще одна атака киян завершилася взяттям воріт. Вона зародилася на правому фланзі, а завершив її Кирило Попов.

Наполегливість динамівців не зникла і після цього: з ударом активного Міщенка із близької відстані впорався воротар, а Попов, опинившись на ударній позиції, трохи відпустив від себе м’яч, і воротар встиг його накрити. Та зовсім скоро той же Кирило реалізував наступну свою нагоду та довів рахунок до великого. А незадовго до свистка на перерву Волошин забив четвертий м’яч красивим дальнім ударом у кут.

У другій половині зустрічі білоруси спробували активізуватися та створити напругу біля воріт Фастова, але динамівський захист та воротар з цим упоралися. Надалі наша команда продовжувала володіти перевагою та регулярно загрожувати володінням суперника. На полі було багато боротьби, комбінаційної гри, але рахунок більше не змінювався.

Ateitis Cup-2018. Група «В». 3-й тур

«Динамо» (Київ) U-15 – «Динамо» (Брест, Білорусь) U-15 – 5:0 (4:0)

«Динамо» U-15: 1. Фастов (12. Ігнатенко, 46), 4. Боль (к), 15. Опанасенко,  14. Оруджев, 16. Базілєєв (9. Демиденко, 36), 17. Хрипчук (3. Мельник, 43), 23. Міщенко, 5. Скрипник (13. Бунчуков, 37), 7. Попов (22. Відошевич, 35), 19. Н. Волошин (8. Шут, 43), 55. Давлатов (21. Ставничий, 38).

Голи: Н. Волошин (7, 23), Попов (12, 20), Давлатов (34).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер