Ateitis Cup. «Динамо» U-15 розійшлося нічиєю з литовським «Паневежісом»

Ateitis Cup. «Динамо» U-15 розійшлося нічиєю з литовським «Паневежісом»

Нагадаємо, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського потрапили до групи «В» разом із литовським «Паневежіc», естонським клубом «Кейла» (Таллін) та білоруськими «Динамо» (Брест) і БАТЕ (Борисов).

У перший ігровий день наша команда провела дві зустрічі групового етапу. Зранку київські динамівці зустрілися з литовським «Паневежісом». Відзначимо, що матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 25 хвилин.

У перші хвилини литовці спробували організувати стартовий натиск, але скор кияни узяли ініціативу у свої руки, а м’яч – під контроль. Хороший прохід вийшов у Міщенка, але справа до удара по воротах не дійшла. Підключалися до атак Базілєєв та Волошин, прострілював з гострого кута уздовж воріт Попов, але захисники «Паневежіса» щільно грали в обороні та накривали наших гравців.

Незадовго до свистка на перерву удар у площину воріт вдався Відошевичу – воротар перевів м’яч на кутовий. Попов виходив один на один, але влучив у голкіпера. Словом, перевага киян виглядала відчутною, але знайти ключ до оборони суперника у першому таймі так і не вдалося.

У перерві тренери внесли необхідні корективи, і гра дещо пожвавилася. Протягом однієї з атак одразу кілька гравців нашої команди завдавали ударів по володінням суперника. Після «пострілу» Давлатова м’яч рикошетом опинився у Міщенка, той пробивав головою,але воротар дістав. Ще в одному з моментів до воріт проривався Давлатов, віддавав передачу партнеру, що набігав паралельним курсом, але тому не дозволили зіграти захисники. Як видно, моментів у динамівців було предостатньо, але підводила реалізація або не вистачало останнього пасу.

У середині другого тайму литовці провели кілька потенційно гострих контратак, але захист киян їх швидко нейтралізував, а Фастов забрав м’яч після подачі кутового та удару головою.

Останні хвилини залишилися за українцями, але оборону «Паневежіса» зламати так і не вдалося.

Ateitis Cup. Група «В». 1-й тур

«Динамо» (Київ) U-15 – «Паневежіс» (Литва) U-15 – 0:0

«Динамо» U-15:1. Фастов, 4. Боль(к), 15. Опанасенко, 14. Оруджев, 16. Базілєєв (21. Ставничий, 33), 17. Хрипчук (13. Бунчуков, 42), 5. Скрипник (55. Давлатов, 29), 23. Міщенко (3. Мельник, 42), 22. Відошевич (9. Демиденко, 29), 19. Н. Волошин, 7. Попов.

Попередження: Міщенко (37)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер