Ateitis Cup. «Динамо» U-15 розгромило естонську «Кейлу»

Ateitis Cup. «Динамо» U-15 розгромило естонську «Кейлу»

Нагадаємо, перший поєдинок із литовським «Паневежісом» завершився нульовою нічиєю для підопічних Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського. У порівнні з першим матчем, тренерський штаб киян провів кілька замін у стартовому складі.

Наша команда розпочала поєдинок без розкачки, і вже по закінченню першої десятихвилинки досягла комфортної переваги. Щойно розпочався поєдинок, ледь не у першій же атаці динамівці повели у рахунку. Базілєєв віддав пас на Попова, і Кирило майстерно перекинув воротаря. А на 6-й хвилині Давлатов подвоїв перевагу. Першого удару завдавав Назар Волошин, а на добиванні першим опинився Фарідун і переправив м’яч у сітку. Нарешті, Волошин зробив ще одну результативну передачу, яку із меж воротарського майданчика замкнув Бунчуков.

Після цього ще Попов справа перекинув воротаря, але м’яч приземлився на сітку зверху. Словом, динамівці протягом усього часу не відходили від воріт суперника, і четвертий м’яч, який записав на свій рахунок Волошин, став логічним продовженням гри. Воротар невпевнено зіграв на виході, і Назар у падінні проштохнув м’яч у сітку.

Суперник лічені рази переходив на половину поля киян не лишеу першому таймі, а і протягом усієї зустрічі. Незадовго до свистка на перерву Волошин ще раз відправив м’яч у сітку, але миттю раніше було зафіксовано офсайд. На завершення тайму арбітр призначив пенальті у ворота естонців за фол у штрафному майданчику, і одинадцятиметровий удар упевнено реалізував Антон Боль.

Після перерви кияни продовжили розгром суперника. До цієї справи залучився Відошевич, який влучним ударом завершив позиційну атаку своїх партнерів. Перераховувати усі моменти нашої команди не вистачить звіту, але втілити їх у забиті м’ячі більше не вдалось. Втім, і перемога 6:0 також більш, ніж впевнена.

Відзначимо, що завтра «Динамо» U-15 проведе ще два матчі группового етапу – проти білоруських «Динамо» (Брест) та БАТЕ. Початок матчів об 11.00 та 17.00.

Ateitis Cup-2018. Група «В». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U-15 – «Кейла» (Естонія) U-15 – 6:0 (5:0)

«Динамо» U-15: 12. Ігнатенко, 4. Боль (к), 15. Опанасенко (3. Мельник, 26), 14. Оруджев (21. Ставничий, 26), 16. Базілєєв, 17. Хрипчук (5. Скрипник, 26), 13. Бунчуков, 8. Шут, 19. Н. Волошин (9. Демиденко, 26),  7. Попов (22. Відошевич, 26), 55. Давлатов (23. Мищенко, 26).

Голи: Попов (1), Давлатов (6), Бунчуков (11), Волошин (17), Боль (25, з пен.), Відошевич (33)

Попередження: Міщенко (35)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер