Ateitis Cup. «Динамо» U-15 обіграло БАТЕ та вийшло у фінал!

Ateitis Cup. «Динамо» U-15 обіграло БАТЕ та вийшло у фінал!

Борисовці – лідери нашої групи «В» та після трьох матчів мали у своєму активі максимальні показники: усі перемоги та 9 очок у турнірній таблиці. «Динамо» ж на цей момент двічі перемогло та одного разу зіграло унічию. Тожу звітному поєдинку підопічних Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського влаштовувавла лише перемога, щоб посісти перше місце у групі та зіграти у фіналі.

Поєдинок вийшов непростим, обидві команди виглядали сконцентрованими та діяли уважно, намагаючись не помилятися. Моментів футболісти створювали небагато, натомість на полі вистачало боротьби та дрібних фолів. У киян сприятливий  момент був у Давлатова, але йому не пощастило, а у складі БАТЕ гравець із меж штрафного майданчика пробив трохи вище поперечини.

У середині тайму нашій команді вдалася прекрасна контратака. Чудовим  пасом з глибини  поля партнер запустив Волошина лівим флангом. Назар трохи змістився в центр, пройшов до воріт і, коли задавалося,  що кут обстрілу занадто гострий, чудово закрутив м’яч у дальній кут, знаходячись під опікою одразу двох суперників.

Цей гол додав впевненості киянам, і через певний час вони подвоїли перевагу. Своєю можливістю скористався Попов, який отримав пас на лівому фланзі, трохи зблизився із воротарем та відправив м’яч по недосяжній для нього траекторії.

До свистка на перерву ще Давлатов пробив у воротаря, Хрипчук у падінні послав м’яч поруч зі стійкою та Міщенко з Поповим ледь не знайшли можливість для удару, але захисники заблокували їхні спроби.

Ледь розпочався другий тайм, як на ударну позицію вийшов Давлатов, але з його ударом впорався голкіпер. У відповідь свою майстерність продемонстрував і Фастов, накривши м’яч в ногах у суперника.

Після виконання штрафного удару майже від лінії воріт, головою знову пробивав Давлатов, але і цього разу воротар був на місці.

Виручив білорусів голкіпер і ще одного разу, коли арбітр призначив пенальті у їхні ворота – удар Міщенка він відбив у правому від себе куті воріт.

Але за кілька хвилин до цього і йому довелося капітулюватм після того, як рахунок до великого довів Волошин та оформив дубль. Незважаючи на рахунок, наша команда продовжувала активно атакувати, але результат на табло більше не змінювався.

Таким чином, після цієї перемоги «Динамо» U-15 набрало 10 очок та очолило турнірну таблицю у групі «В». У фіналі наша команда зустрінеться із командою, що посіла перше місце у групі «А». Вирішальний поєдинок за золоті нагороди відбудеться завтра, 18-го березня, та розпочнеться о 13.00.

Ateitis Cup-2018. Група «В». 4-й тур

«Динамо» (Київ) U-15 – БАТЕ (Борисов, Білорусь) U-15 – 3:0 (2:0)

«Динамо» U-15: 1. Фастов (12. Ігнатенко, 48), 4. Боль (к), 15. Опанасенко,  14. Оруджев, 16. Базілєєв (21. Ставничий, 47), 17. Хрипчук (8. Шут, 48), 23. Міщенко (13. Бунчуков, 48), 5. Скрипник (3. Мельник, 37), 7. Попов (22. Відошевич, 45), 19. Н. Волошин (9. Демиденко, 46), 55. Давлатов.

Голи: Н. Волошин (13, 34), Попов (20)

На 38-й хвилині Міщенко не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Хрипчук (41).

Фото - Саулюс Чирба

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер