Ateitis Cup. «Динамо» U13 зіграє у півфіналі (+ ФОТО, ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U13 зіграє у півфіналі (+ ФОТО, ВІДЕО)

Латвійці у своєму квартеті зіграли унічию 0:0 з російським «Авангардом», перемогли з розгромним рахунком 7:0 литовський «Паневежис» та розійшлися миром 1:1 із білоруським БАТЕ.

Поєдинок вийшов бойовим, на перших хвилинах команди боролися за ініціативу, перший удар по воротах записали на свій рахунок латвійці – наш воротар впорався. Одразу після цього Попов пробив значно вище із перспективного штрафного, призначеного метрах в 20-ти від воріт. І після цього наша команда перевела гру на половину поля суперника. У безпосередній близькості від воріт з м’ячем знаходилися Ільченко, Богданов, Попов, але завдати прицільного удару заважали захисники. А після удару Тітова воротар зумів забрати м’яч до рук.

Наші хлопці більше володіли м’ячем, «Метта» ж переважно захищалася. У середині тайму це призвело до того, що суперник не встиг за Редушком і був вимушений фолити у власному штрафному майданчику. Пенальті впевнено реалізував сам Богдан, забезпечивши перевагу своїй команді. Наші хлопці продовжили атакувати та нав’язувати свою гру супернику, який нерідко зупиняв киян ціною фола. Досить небезпечний штрафний удар заробив Ільченко, який проривався до штрафного майданчика після паса Дехтяра, а Драган, закручуючи м’яч у дальній кут воріт, влучив у поперечину!

У другому таймі українці теж проводили швидкі, динамічні атаки. Зокрема, Богданов хорошим пасом виводив до воріт Драгана, але той опинився в офсайді. Ще в одному з моментів трохи не встиг до м’яча Попов, якого трохи випередив воротар. Ближче до середини тайму гра перемістилася у середину поля. Щоб наблизитися до воріт «Метти» динамівці активно задіювали фланги та робили гострі подачі до штрафного майданчика.

Латвійці ж загрожували нашим воротам переважно після стандартних положень. На ударну позицію партнери вивели Попова, але Богдан у боротьбі із захисником забарився з ударом, і момент було втрачено. Зате Попов сповна скористався своїм наступним шансом: Нгаха зробив чудову подачу з лівого флангу, і Богдан упевнено переправив м’яч у сітку – 2:0.

Відзначимо, що у заключному матчі на сьогодні «Динамо» U13 зустрінеться із переможцем пари «Динамо» (Тбілісі) – ФК «Мінськ» (Білорусь) та позмагається за вихід до фіналу, початок о 21.45.

Ще одну пару півфіналістів склали англійський «Манчестер Сіті» та італійська «Аталанта» (Бергамо).

Ateitis Cup. Чвертьфінал

«Динамо» (Київ) U13 – «Метта» (Латвія, Рига) U13 – 2:0 (1:0)

«Динамо» U13: 34. Ревенко, 3. Литвин (20. Варивода, 35), 5. Давидко, 16. Дехтяр, 31. Тітов (10. Гайдук, 36), 6. Драган, 11. Човгаленко, 17. Редушко (36. Нгаха, 30), 9. Ільченко (2. Коссе, 32 ), 8. Попов (к), 13. Богданов (7. Закотянський, 36).

Голи: Редушко (13, з пен.), Попов (35).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер