Ateitis Cup. «Динамо» U13 вийшло у фінал, де зустрінеться із «Манчестер Сіті» (+ ФОТО, ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U13 вийшло у фінал, де зустрінеться із «Манчестер Сіті» (+ ФОТО, ВІДЕО)

Гра виявилася непростою для нашої команди. Спочатку м’яч метушився по штрафному майданчику киян, поки наші футболісти нарешті його не вибили, потім грузини заробили небезпечний удар метрах в 20-ти від воріт – на щастя, суперник влучив у стінку.

Впоравшись зі стартовим натиском, українці перемістили гру на половину поля суперника: з ударом Редушка зліва впорався воротар, а Ільченко з протилежного флангу пробив лише трохи неточно.

Не відсиджувалися біля власних воріт і тбілісці, намагаючись створювати загрозу біля воріт Мартинова як з гри,так і після стандартних положень, причому деякі з них призначалися у безпосередній близькості до штрафного майданчика та були доволі небезпечними.

Один із таких штрафних ударів став результативним, і нашій команді довелося відіграватися. Зробити це було досить складно, адже м’ячем більше володіли суперники, а подачі з флангів до штрафного майданчика грузинів вигоди киянам не приносили.

Незадовго до перерви у наших хлопців було одразу кілька можливостей, щоб відігратися, зокрема хорошу передачу робив Драган, але з ударом головою партнера із меж штрафного майданчика впорався воротар. Ледь не відзначився Богданов – на його удар воротар зреагував, але м’яч продовжував летіти у напрямку воріт, та в останній момент на кілька сантиметрів розминувся зі стійкою.

Після прерви наші хлопці продовжували шукати ключі до воріт суперника, але Попов не зміг переграти воротаря, вийшовши один на один, також трохи не пощастило Богданову.

Та все ж зусилля киян були винагороджені на 26-й хвилині, коли рахунок зрівняв Богданов, відправивши м’яч по не досяжній для воротаря траекторії.

Українці включили активний пресинг та не випускали одноклубників зі своєї половини поля. Чудові моменти мали Попов та Богданов, але трохи не пощастило. Для наступного взяття воріт усе зробив Богданов, який протягнув м’яч правим флангом та увірвався до штрафного майданчика, а його навіс ефектним ударом через себе замкнув Попов.

Свою перевагу динамівці ледь не збільшили після двох поспіль подач від кутової позначки, але кожного разу не вистачало зовсім трохи. Добре до воріт партнери запускали Богданова, але він опинився в офсайді. Тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався, 2:1 - вольова перемога «Динамо».

Вітаємо «Динамо» з виходом у фінал та відзначимо, що свій завершальний і вирішальний матч на турнірі динамівці проведуть завтра о 13.05. Суперником підопічних Артема Яшкіна стане «Манчестер Сіті», який у паралельному півфіналі обіграв італійську «Аталанту» 1:0. Слідкуйте за поєдинком динамівців  на сторінці турніру Ateitis Cup у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC7QwbwZF4kT3dkTvE_eV0_w

Ateitis Cup. Півфінал

«Динамо» (Київ) U13 – «Динамо» (Тбілісі) U13 – 2:1 (0:1)

«Динамо» U13: 12. Мартинов, 3. Литвин, 5. Давидко, 16. Дехтяр, 31. Тітов (2. Коссе, 25), 6. Драган, 11. Човгаленко, 17. Редушко, 9. Ільченко, 8. Попов (к), 13. Богданов.

Голи: Богданов (26), Попов (34) - (13).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер