Ateitis Cup. «Динамо» U13 перемогло солігорський «Шахтар» із розгромним рахунком

Ateitis Cup. «Динамо» U13 перемогло солігорський «Шахтар» із розгромним рахунком

Нагадаємо, перший поєдинок із литовською командою BFA «Вільнюс» завершився для підопічних Артема Яшкіна перемогою з рахунком 4:3. Суперник же програв латвійській «Лієпаї» 0:3. У порівнянні з першим матчем, тренерський штаб киян провів певну ротацію у стартовому складі.

Наша команда розпочала поєдинок рішуче і затисла суперника на його половині поля. Підопічні Артема Яшкіна забили у ворота опонентів по чотири м’ячі в кожному з таймів, на які білоруси не змогли відповісти жодним. Загрозу воротам «Шахтаря» створювали Попов, Гайдук та Волошин. І зовсім скоро українці провели перший м’яч: на ударній позиції опинився Попов та майстерно відправив м’яч точно в кут воріт. Зовсім скоро м’яч знову опинився у воротах «Шахтаря», але цього разу з офсайду. Але через кілька хвилин за правилами удалося забити Гайдуку: Волошин виконав флангову подачу, яку здорово замкнув наш футболіст. Зайве казати, що динамівці володіли ініціативою та помітно перегравали суперника, тож не дивно, що вся гра проходила на половині поля суперника. Ще через кілька хвилин рахунок до великого довів Попов, а на перерву команди могли йти за ще більшої переваги нашої команди. Небезпека біля воріт «Шахтаря» виникала регулярно, але м’яч щоразу пролітав зовсім поруч або ж виручали захисники, заважаючи нашим атакувальним футболістам завдати прицільного удару.

Утім, білоруси нічого не змогли вдіяти в моменті, коли наші хлопці забили четвертий м’яч. За кілька секунд до перерви це зробив Попов, оформивши хет-трик. Суперник лише встиг розвести м’яч із центру поля, і пролунав свисток на перерву.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм. Тренер Артем Яшкін провів одразу майже всі заміни, даючи можливість отримати ігрову практику всім футболістам, що є в його розпорядженні. Голи продовжували сипатися у ворота «Шахтаря» один за одним. Зокрема, двічі вдалося використати свої можливості Богданову: спочатку після подачі кутового, а потім із гри. А перерахувати нереалізовані моменти не вистачить звіту. До фінального свистка ще вдалося записати на свій рахунок по забитому м’ячу Драгану та Ільченку: перший відправив м’яч у ворота приблизно з лінії штрафного майданчика, а другий поцілив у дальній кут.

Тож, 8:0 на користь «Динамо». Свій заключний матч групового етапу наша команда проведе завтра о 9.50 проти латвійської «Лієпаї». Оскільки латвійці поступилися в паралельному матчі «Вільнюсу», для виходу з групи з першого місця динамівцям достатньо і нічиєї.

Ateitis Cup. Група «А». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U13 – «Шахтар» (Солігорськ, Білорусь) U13 – 8:0 (4:0)

«Динамо» U13: 34. Ревенко, 2. Коссе (3. Литвин, 25), 5. Давидко, 31. Тітов, 16. Дехтяр, 11. Човгаленко (20. Варивода, 25), 4. Волошин (13. Богданов, 21), 10. Гайдук (6. Драган, 25), 7. Закотянський (9. Ільченко, 25), 36. Нгаха (17. Редушко, 25), 8. Попов (к).

Голи: Попов (6, 15, 20), Гайдук (12), Богданов (32, 33), Драган (37), Ільченко (38).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер