Ateitis Cup. «Динамо» U-13 упевнено здолало «Металіст-1925» (ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U-13 упевнено здолало «Металіст-1925» (ВІДЕО)

Посівши перше місце у групі «В», динамівці сформували тріо разом із харківським «Металістом-1925», який став першим у групі «А», та білоруським «Динамо» (Мінськ), що виграв групу «С». Лише перможці цих чотирьох груп вийдуть до півфіналу та зможуть продовжити боротьбу за головний приз та перемогу на турнірі. За перший змагальний день динамівці вже увійшли до дванадцятки найкращих команд із 36-ти учасників турніру.

У третьому ж поєдинку за сьогодні команда Олександра Стужука та Павла Чередніченка (футболісти 2006-го року народження) зустрілися із «Металістом». Поєдинок проходив у манежі «Sportima» та розпочався о 21.30.

Харків’яни розпочали поєдинок активно, і на перших хвилинах довелося вступати у гру нашому воротарю В’ячеславу Суркісу, а ще одного разу киян виручила поперечина, яка прийняла на себе потужний удар. З часом наша команда перемістила гру на чужу половину поля, але до реальних загроз справа до певного часу не доходила. Більшість ігрового часу тривала позиційна боротьба у середині поля. Аж раптом реальну нагоду для взяття воріт мав Задорожний, який опинився сам перед воротами, але тепер каркас воріт зіграв уже за «Металіст» - м’яч влучив у стійку!

Після перерви динамівці додали у швидкості та активізувалися. Після стрімкого проходу Чернявського лівим флангом та наступним прострілом до штрафного майданчика Задорожному не вистачило зовсім трохи, щоб переправити мяч у сітку. Згодом той же Чернявський виходив до воріт, але його встиг наздогнати захисник, вибивши м’яч на кутовий. Нарешті, наша команда була винагороджена за свої старання і за вісім хвилин забила чотири м’ячі. Спочатку партнери чудовим пасом вивели активного Чернявського до воріт, і той не змартував свою нагоду, пославши мяч по недосяжній для голкіпера траекторії.

Відчувши впевненість у своїх силах, динамівці на куражі з подвоєною енергією пішли вперед, і в умовах пресингу «Металіст» розкрився. Через кілька хвилин Дідич скористався помилкою воротаря, від рук якого м’яч залетів у сітку, а до великого рахунок довів Задорожний, який виявився найкмітливішим у штрафному майданчику суперника, піймав м’яч, що метушився по штрафному майданчику і послав його за призначенням. Ну, а на завершення Чернявський оформив дубль, удало підставивши ногу та завершивши чергову атаку своєї команди.

Примітно, що за підсумками першого ігрового дня у трьох проведених матчах наша команда не пропустила жодного м’яча, забивши при цьому 15. Відзначимо, що з динамівськими воротарями цієї вікової групи працює відомий український воротар, який свого часу виступав за клуби Прем'єр-ліги, а нині тренер Всеволод Романенко, він керує діями своїх підопічних безпосередньо на турнірі.

Ateitis Cup-2018. Група «АА». 1-й тур

«Динамо» (Київ) U-13 – «Металіст-1925» (Харків) U-13 – 4:0 (0:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс (12. Троїцький, 30), 3. Кузьменко (13. Тітов, 21), 22. Бельчиков (4. Кусий, 16), 17. Нестеренко (к), 5. Галіч, 11. Пономаренко, 2. Подейко (18. Дідич, 16), 7. Осипенко (15. Дігтяренко, 30), 20. Лемішко (8. Петришин, 30), 10. Мамзін, 9. Задорожний (21. Чернявський, 25).

Голи: Чернявський (27, 35), Дідич (30), Задорожний (31).

Завтра у динамівців заплановано два поєдиники. Із одноклубниками з Мінська наша команда зустрінеться о 17.10, а суперник по другому поєдину залежатиме від того, як розподіляться місця у нашій групі, а також від результатів матчів у паралельній групі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер