Ateitis Cup. «Динамо» U-13 мінімально перемогло мінське «Динамо» та вийшло у півфінал! (ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U-13 мінімально перемогло мінське «Динамо» та вийшло у півфінал! (ВІДЕО)

Сьогодні «Динамо» U-13 у рамках другого групового етапу зустрілося із мінським «Динамо», яке посіло перше місце у групі «С» та вже встигло обіграти «Металіст», над яким кияни також вчора ввечері святкували перемогу. Тож, у цьому протистоянні вирішувалося, яке саме «Динамо» посяде перше місце у нашій підгрупі та завоює путівку у півфінал - київське чи мінське. Нашу команду влаштовувала нічия, адже за додатковими показниками вона випереджала мінчан, зокрема, в українців краща різниця забитих та пропущених м’ячів.

Звісно, на такий результат ніхто грати не збирався, і з перших хвилин кияни взялися за справу, застосувавши активний пресинг. Здорово пробив Мамзін зліва – його потужний «постріл» воротар кулаками перевів на кутовий, намагався вдало завершити атаку Осипенко, але удар у нього не вийшов, з ударом Кузьменка справа впорався воротар. Захопившись атакувальними діями, київські динамівці ледь не пропустили контратаку, на щастя, нападника мінчан встигли наздогнати захисники. Втім, це був лише епізод, адже більшість часу команда Олександра Стужука та Павла Чередніченка проводила біля чужих воріт. Перспективний навіс справа робив Чернявський, але ніхто з партнерів не відгукнувся, згодом той же Чернявський головою намагався перекинути воротаря – трохи вище. Та все ж до перерви нашій команді вдалося відзначитися: це Задорожний здорово розпорядився м’ячем після своєчасного пасу партнера та вивів свою команду уперед.

У другому таймі номінальні господарі продовжили контролювати гру та володіти ініціативою на футбольному полі. Трохи не пощастило Осипенку після передачі Мамзіна – його удар заблокував захисник, Подейко здорово відібрав м’яч у суперника та намагався вивести Задорожного до воріт, але той опинився в офсайді. У ході ще однієї з атак Осипенко своєчасно зіграв на перехопленні, обігрався із партнерами та завдавав удару з гострого кута – воротар на місці. Мав нагоду збільшити рахунок і Лемішко, але з його ударами по центру справлявся воротар. Тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався. Відзначимо, що наша команда знову не пропустила жодного м’яча.

Таким чином, за підсумками другого групового етапу, кияни посіли у своєму тріо перше місце та продовжать боротьбу за перемогу на турнірі. Тим часом став відомий суперник нашої команди у півфіналі. Ним стала дортмудська «Боруссія», яка у своїй підгрупі з рахунком 2:0 перемогла білоруське «Динамо» (Брест) та розійшлася миром 0:0 із ще однією білоруською командою БАТЕ. Матч «Динамо» (Київ) – «Борусія» (Дортмунд) розпочнеться сьогодні о 21.20. Іншу пару півфіналістів склали «Динамо» (Тбілісі) та норвежський NSA (Осло).

Ateitis Cup-2018. Група «АА». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U-13 – «Динамо» (Мінськ) U-13 – 1:0 (1:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс, 3. Кузьменко (15. Дігтяренко, 34), 18. Дідич (22. Бельчиков, 26), 5. Галіч, 17. Нестеренко (к), 11. Пономаренко (4. Кусий, 12), 2. Подейко, 7. Осипенко (13. Тітов, 34), 21. Чернявський (8. Петришин, 34), 10. Мамзін (20. Лемішко, 26), 9. Задорожний.

Гол: Задорожний (19).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер