Ateitis Cup. «Динамо» U11 впевнено перемогло FM «Аteitis» у другому груповому етапі (+ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U11 впевнено перемогло FM «Аteitis» у другому груповому етапі (+ВІДЕО)

Посівши перше місце у групі «К», динамівці сформували тріо разом із переможцем групи J - господарями турніру FM «Ateitis» (Вільнюс) та білоруським БАТЕ (Борисов), який став першим у групі «L». Лише переможці цих чотирьох груп вийдуть до півфіналу та зможуть продовжити боротьбу за головний приз та перемогу на турнірі. За перший змагальний день динамівці вже увійшли до дванадцятки найкращих команд із 48-ти учасників турніру.

У першому ж поєдинку за сьогодні команда Дениса Борсука та Дениса Голоколосова (футболісти 2009-го року народження) зустрілася із FM «Ateitis». Поєдинок проходив у манежі «Sportima» та розпочався о 13.45.

Кияни одразу затиснули суперника на його половині поля і намагалися завершувати кожну свою атаку ударом по воротах. Два перших виявилися трохи неточними, а з двома наступними впорався воротар. Як завжди, активними були Дячок, Чирва та Гурін.

Нарешті, зусилля наших хлопців були винагороджені, коли чудовий простріл зліва у виконанні Парінова влучним ударом замкнув Титенко, вивівши свою команду уперед. Згодом на ударній позиції знову опинився Чирва – Ярославу не висчтачило кількох сантиметрів, щоб влучити у площину воріт. Але це зміг зробити Дячок, якому вдався чудовий удар у дальню дев’ятку. До великого рахунок прекрасним ударом під дальню стійку довів Єрмак- 3:0, і одразу після цього пролунав свисток на перерву.

У другому таймі динамівці не збавили обертів і продовжили атакувати. Після чудово розіграної комбінації завершального удару завдавав Даценко – зовсім трохи над поперечиною. Така ж доля спіткала і хороший удар Єрмака після передачі Алібаєва. Четвертий м’яч після стрімкої атаки і прострілу зліва у дотик забив сам Алібаєв. Незважаючи на рахунок, на полі було багато боротьби і зіткнень, тому арбітру доводилося зупиняти гру. Втім, на перебіг подій на полі це не вплинуло. Чергова атака українців призвела до ще одного взяття воріт: після прострілу Гаврилюка відзначився Осадченко. А незадовго до фінального свистка наші хлопці змусили помилитися захисника литовців, і він зрізав м’яч у власні ворота – 6:0.

Свою наступну гру наша команда проведе проти білоруського БАТЕ о 17.40.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер