Ateitis Cup. «Динамо» U11 розійшлося миром із російською командою Red Stars

Ateitis Cup. «Динамо» U11 розійшлося миром із російською командою Red Stars

Нагадаємо, що перший поєдинок із литовською командою «Гінтарас» завершився для підопічних Дениса Борсука та Дениса Голоколосова нічиєю 0:0. Суперник же киян переміг у першій зустрічі ФК «Мінськ-2» 1:0 і прагнув примножити свій успіх. Але такої можливості українці росіянам не дали, почавши атакувати з перших же хвилин та завдавши два небезпечних удари по воротах суперника.

Хорошу можливість відзначитися мав Чирва, але воротар у стрибку зміг зреагувати. Гра в основному проходила на половині поля суперника, але щоразу не вистачало зовсім трохи, щоб м’яч опинився в сітці. Кияни активно використовували фланги, але суперник перекривав вільні зони. Мав непогану нагоду Соломченко, але головою пробив трохи неточно. Ще після однієї атаки та удару м’яч пролетів поруч зі стійкою, а з ударом Єрмака зі штрафного впорався воротар.

Свисток на перерву застав нашу команду в атаці, продовжила вона атакувати й у другій половині зустрічі. Простріли з флангів, проходи по центру, навіси після кутових – усього цього було вдосталь у виконанні динамівців, але Соломченко головою пробив вище, а удар Єрмака низом заблокували захисники. Кияни вчасно вступали у відбір м’яча, були першими на підборі, але вигоди це не приносило. На останніх хвилинах наші хлопці влаштували справжню навалу на ворота суперника – м’яч, мабуть, з хвилину метушився по штрафному майданчику росіян, та вони самовіддано захищали свої ворота, кидаючись під кожен удар та блокуючи передачі. У підсумку 0:0 – друга нічия «Динамо» U11 на турнірі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер