Ateitis Cup. «Динамо» U11 перемогло «Метту» 2:0 та зіграє у фіналі турніру! (+ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U11 перемогло «Метту» 2:0 та зіграє у фіналі турніру! (+ВІДЕО)

Українці зі стартових хвилин взялися за справу та почали шукати ключі доворіт суперника. Чим ближче до фіналу, тим опоненти сильніші та непоступливіші. Ось і «Метта» захищалася самовіддано. До тих пір, поки Титенко головою з кількох метрів не провів перший м’яч, замкнувши навіс партнера зліва. Одразу мав подвоювати рахунок Єрмак, але воротар витягнув м’яч з-під поперечини. Надалі латвійцям вдалося створити небезпечний момент біля воріт українців і навіть забити м’яч, але вони зробили це не за правилами, тому взяття воріт не було зараховане. Загалом, кияни краще комбінували та розігрували м’яч, але до перерви більше забити не вдалося.

Другий тайм наша команда теж провела біля воріт суперника, і це дало результат, коли після подачі від кутової позначки рахунок головою подвоїв Гурін. «Метта» кинулася вперед, намагаючись відігратися, але підібратися занадто близько до воріт Пахотова їм не вдавалося. А у тих рідкісних випадках, коли це ставалося, надійно грав наш воротар. Натомість, як це часто буває, кияни використовували вільні зони та відповідали гострими випадами. Зокрема, Осадченку не вистачило зовсім трохи, щоб вразити дальній кут воріт. Але до фінального свистка рахунок більше не змінювався - 2:0.

Таким чином, у фіналі «Динамо» U11 зустрінеться із ФК «Мінськ», який у паралельному півфіналі по пенальті обіграв нідерландський «Фейєноорд» (основний час закінчився унічию 1:1). Вирішальний матч «Динамо» (Київ) – ФК «Мінськ» (Білорусь) відбудеться у неділю, 17-го листопада та розпочнеться  о 12.45.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер