Ateitis Cup. «Динамо» U11 перемогло ФК «Мінськ-2» та посіло перше місце в групі

Ateitis Cup. «Динамо» U11 перемогло ФК «Мінськ-2» та посіло перше місце в групі

Також наша команда мала сподіватися, що в паралельному матчі групи суперники зіграють належним чином, забезпечивши результат, який влаштує киян.

Щоб упоратися з першим завданням, українці розпочали гру без розкачки, і вже на перших хвилинах узялися створювати загрози воротам білорусів, але Руденку забракло влучності, а удари Гуріна та Єрмака було заблоковано. Цей матч, як і два попередніх, проходив за цілковитої переваги динамівців, але ворота «Мінська-2» були немов зачаровані. Нарешті, незадовго до свистка на перерву Гаврилюку чудовим ударом із середньої відстані таки вдалося розпечатати володіння білорусів. Одразу ж Єрмак ледь не подвоїв перевагу – м’яч трохи розминувся зі стійкою.

Щойно розпочався другий тайм, як з ударом того ж Єрмака впорався воротар, а в наступній атаці динамівці збільшили свою перевагу: Руденко прострілив зліва, а Парінов влучним ударом замкнув дальню стійку – 2:0. Одразу мали моменти Чирва та Руденко – знову виручив голкіпер. Ще одного разу воротарю мінчан довелося демонструвати дива реакції, переводячи м’яч на кутовий після удару того ж Чирви. Дуже близьким до успіху був Єрмак, який пробив зі штрафного – м’яч лише на кілька сантиметрів розминувся зі стійкою. Справедливості заради відзначимо і небезпечний випад суперника – наш воротар Кулик вчасно вийшов із воріт та ліквідував загрозу.

Отже, із першою частиною завдання динамівці впоралися. А через кілька хвилин стало відомо, що в паралельному матчі російська команда Red Stars зіграла внічию з литовським «Гінтарсом», що цілком влаштовувало «Динамо».

Як підсумок, набравши 5 очок, підопічні Дениса Борсука і Дениса Голоколосова посіли перше місце в групі та продовжать боротьбу за головний трофей. Стільки ж очок у російської Red Stars, але завдяки тому, що динамівці в матчі з ФК «Мінськ-2» забили на один м’яч більше, ніж росіяни, першими стали саме вони.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер