Ateitis Cup. «Динамо» U11 обіграло білоруський БАТЕ та вийшло у півфінал! (+ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U11 обіграло білоруський БАТЕ та вийшло у півфінал! (+ВІДЕО)

Сьогодні «Динамо» U11 у рамках другого групового етапу вже встигло обіграти FM Ateitis (Вільнюс) 6:0, а тепер зустрілося із білоруським БАТЕ (Борисов), який посів перше місце у групі L. У цьому протистоянні вирішувалося, хто саме з цієї пари посяде перше місце у нашій підгрупі та завоює путівку у півфінал.

Нашу команду влаштовувала нічия, адже за додатковими показниками вона випереджала БАТЕ, зокрема, в українців краща різниця забитих та пропущених м’ячів.

Звісно, на такий результат грати ніхто не збирався, і кияни з перших хвилин взялися до  справи. Впоравшись зі стартовим натиском, білоруси провели небезпечний контрвипад, але наш воротар Кулик вчасно загрозу ліквідував. А ось у наступному моменті не зміг виручити і він, коли БАТЕ здобув право на штрафний удар, і гравець суперника прямим ударом відправив м'яч у сітку – тож вперше на турнірі наші хлопці опинилися у ролі наздоганяючих. Непогану нагоду, щоб відігратися українці мали після подачі кутового, але Дячок не влучив як слід по м’ячу. А ось наступний стандарт став результативним для киян: після подачі кутового з першим ударом наших хлопців впорався воротар, добивання було заблоковане, але м’яч підібрав Соломченко і невідпорним ударом зрівняв рахунок. Одразу ж у дальню дев’ятку цілив Чирва, але вийшло вище. Змарнував свій шанс Осадченко: опинившись на перспективній позиції, він поспішив та вдарив в сторону від воріт. А через хвилину виправився Чирва, який примудрився вивести свою команду уперед красивим дальнім ударом зліва.

У другому таймі теж гострішими були динамівці. Вони, як завжди, більше володіли м’ячем та грали першим номером. Кілька разів м’яч просто дивом не потрапляв у ворота після ударів, які завдавали Дячок, Руденко та Єрмак. А ось у другій половині тайму реальних нагод для взяття воріт було не дуже багато. Втім, варто відзначити хорошу спробу Єрмака зі штрафного, після якої м’яч влучив у хрестовину. У підсумку 2:1 – чергова перемога динамівців на турнірі та вихід до четвірки найкращих.

Таким чином, за підсумками другого групового етапу, кияни посіли у своєму тріо перше місце та продовжать боротьбу за перемогу на Ateitis Cup. Тим часом став відомий суперник нашої команди у півфіналі. Ним стала латвійська «Метта» (Рига), яка у своїй підгрупі з рахунком 1:0 перемогла «Динамо» (Мінськ) та розійшлася миром 0:0 із московською командою «Воробйови гори». Матч «Динамо» (Київ) – «Метта» (Рига) розпочнеться сьогодні о 21.20. Іншу пару півфіналістів склали нідерландський «Фейєноорд» та ФК «Мінськ» (Білорусь).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер