Артем ЯШКІН: «Постараємося нав'язати «Манчестер Сіті» свою гру»

Артем ЯШКІН: «Постараємося нав'язати «Манчестер Сіті» свою гру»

- З установкою на матч із «Лієпаєю» хлопці впоралися не на всі 100% - дещо не вийшло. Зокрема, хотілося, щоб команда більше контролювала м'яч. Але за виграними єдиноборствами ми суперника перевершили. Також у нас було дуже багато моментів, з реалізацією сьогодні вийшло краще, хоча могли забивати ще більше. Перед матчем я сказав підопічним, що ми ще не виконали ніяких завдань, особливо налаштовувати їх було не потрібно, в цілому, вони грали нормально. Що стосується суперника, латвійці намагалися контролювати м'яч, але у них не виходило робити це так якісно, ​​як їм би того хотілося. В результаті, ми робили відбори на чужій половині поля і проводили швидкі атаки, власне, після яких ми і забили свої м'ячі.

Наш суперник по чвертьфіналу, команда «Метта» - дуже міцна. Вони боролися, але ми виявилися сильнішими: правильно побудували гру тактично, і установку хлопці виконали з перших хвилин, і моменти реалізували. В цілому, не сказав би, що гра була дуже напруженою. Цей компонент, безумовно, присутній, але не до такої міри, як у півфіналі.

Що стосується півфінального поєдинку з «Динамо» (Тбілісі), перший тайм ми трохи провалили, установка не була виконана. Просив хлопців не фолити поблизу свого штрафного майданчика, але удар суперника зі стандарту привів до пропущеного м'яча. Так вийшло, що з трьох небезпечних штрафних один таки залетів. А от у другому таймі ми повністю переграли суперника, тож голи були справою часу. У нас є виконавці, які змогли реалізувати ті моменти, які у них були. Могли забити більше, але добре, що вистачило і двох м'ячів для перемоги.

- Те, що в першому таймі м'ячем більше володіли тбілісці - це заслуга суперника чи наша вина?

- Самі винні, оскільки неправильно перебудовувалися, невірно відбирали м'яч і виходили в атаки, а також грали дуже вузько, а в другому таймі, так би мовити, «розправили крила», фланги почали працювати, в середині поля був дуже хороший відбір м'яча, і ми повністю контролювали гру, в результаті чого забили свої м'ячі.

- У фіналі вам доведеться зустрітися з «Манчестер Сіті», яке враження у вас склалося про цю команду, коли спостерігали її гру в інших матчах турніру?

- Це дуже сильний суперник, вони грають точно так само, як і перша команда. Також в їхньому складі дуже хороші, швидкі виконавці. Футболісти тактично і технічно добре навчені. Будемо намагатися нав'язати їм свою гру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер