Артем ТКАЧЕНКО: «На базі замінюємо покрівлю манежу та водозбіжну систему»

Артем ТКАЧЕНКО: «На базі замінюємо покрівлю манежу та водозбіжну систему»

Минулого місяця розпочалися ремонтні роботи з оновлення даху критого манежу та водозбіжної системи, тож зараз він поки що не працює. Докладніше про перебіг реконструкції розповів директор заміської бази киян Артем Ткаченко:

- Ми повністю замінюємо покрівлю: дах та водозбіжну систему, оскільки під час дощів траплялося, що вода потрапляла всередину. Також встановили укріплення манежу, а саме побудували підпорну стінку з іншого боку манежу та забетонували її. Дах уже потребував оновлення, оскільки він простояв близько 20-ти років та вичерпав свій термін експлуатації, тож це планові роботи.

Ремонт розпочався на початку серпня, і зміна покрівлі вже перебуває на завершальній стадії, а на все інше знадобиться орієнтовно ще близько місяця.

Матеріали ми замовляли в Люксембурзі, у компанії, яка займається саме критими манежами та полями. Свої матеріали, профнастил вони постачають замовникам по всьому світу. Власне, це фірма, яка свого часу й будувала наш манеж, тож у них залишилися всі необхідні креслення. 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер