Артем СЛЕСАР: «Просто замкнув дальню стійку, що й повинен був робити»

Артем СЛЕСАР: «Просто замкнув дальню стійку, що й повинен був робити»

- Після цього матчу радості, звичайно, багато, налаштовувалися на перемогу і досягли її. Тренери дали нам конкретні установки, і ми їх виконали, після гри вони нас похвалили, сказали, що ми молодці і зіграли ідеально. Ми все робили злагоджено, показали хорошу гру, що втілилося в позитивний результат.

- Чи складно було фізично?

- Втома, безумовно, відчувається, але, вважаю, це була дуже важлива гра. У такої команди, як «Тоттенхем» подвійно приємно вигравати.

- Чи співпали ваші очікування від матчу з англійцями з реальністю?

- Думали, що вони будуть грати жорстко, але насправді - не дуже. «Тоттенхем» не надто нас здивував - ми діяли набагато краще.

- Розкажи про свій забитий м'яч, який став другим і зняв усі питання про переможця.

- Спочатку Бенедюку віддали передачу в зону, Артем вичекав відповідного моменту, зробив мені передачу на голову, і я забив у ближній від воротаря кут. Це не награна комбінація - я просто замикав дальню стійку, що й повинен був робити.

- Після цього гра складалася вже простіше?

- Так, ми вигравали і почувалися спокійно і впевнено. А після вилучення у складі суперника не були занадто самовпевненими, а грали і намагалися виконувати установку до кінця.

- З яким суперником більше хотілося б зустрітися у фіналі?

- Напевно, з росіянами. Минулого року на турнірі в Мінську ми поступилися одній російській команді, тепер хочеться взяти реванш.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер