Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Цей результат - заслуга всієї команди»

Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Цей результат - заслуга всієї команди»

- Насамперед, хочу подякувати хлопцям за гру. Був важкий матч, але ми вирвали перемогу, з чим і вітаю команду, я дуже радий.

- Яку установку ви отримали від тренерського штабу, виходячи на заміну наприкінці першого тайму?

- У крайніх півзахисників установка одна – бігти за спину захисникам суперника та напружувати їх. Дякую тренерам за підказки, вони дали результат.

- Сьогодні ви  показали, як потрібно змінити гру, щоб досягти результату?

- Це заслуга усієї команди: якби партнери не віддавали мені передачі, не було б голів. До мене просто відскочив м’яч, я прийняв його у штрафному майданчику, а суперник мене збив – це ігрові моменти, на тому місці міг опинитися будь-який наш гравець.

- Удар був болючим для вас? Куди влучив суперник?

- Я прокинув мяч, і він просто наступив мені на гомілкостоп, на дуже болюче місце, тому, дійсно, було дуже боляче. А пенальті було очевидним, стовідсотковим.

- Коли зробили передачу на Мащенка у моменті з другим забитим мячем, це був експромт чи відпрацьований на тренуваннях маневр?

- Це усе завдяки тренувальному процесу. Я просто перехопив м’яч і вже хотів віддавати передачу, але із лави запасних тренер мені підказав тягнути його, а потім за ситуацією котити його наліво чи направо. Я  побачив Мащенка та віддав на нього, вітаю Вадима з голом, він сьогодні найкращий на полі (посміхається).

- Ви грали на куражі та в одному з моментів самі могли забити, що тоді не вийшло?

- Просто не вистачило удачі.  Грав три матчі за юнацьку та молодіжну команди, сьогодні провів ще один поєдинок. Вдячний тренерам за те, що випускають мене у складі, мені це додає впевненості у собі. Але забити не вийшло. Та нічого, у наступних матчах постараюся це зробити.

- Враховуючи насичений графік команди, чи встигнете відновитися до наступного матчу у Луцьку?

- У четвер у нас буде відновлювальне тренування, пробіжка, сауна. Думаю, усі нормально відновляться, а ті, хто більше грав, не вийдуть з перших хвилин, таким чином, зекономимо сили, тренери дадуть усім відпочити. Що поробиш, коли такий графік.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер