Артему Мілевському – 25!

Сьогодні знаменний день для нападника «Динамо» Артема Мілевського - капітан нашої команди святкує 25-річний ювілей! Цього року день народження Артема майже співпав із закінченням відпустки. Нещодавно динамівець повернувся до Києва і розповів про свій відпочинок, який виявився дуже насиченим:

- Часу дарма не марнував, встиг побувати у батьків у Мінську, відвідати столицю Італії та відпочити в Майямі, - ділиться враженнями капітан. – Погуляв Римом, подивився визначні пам'ятки. Все було добре, єдиний негативний момент – не пощастило з погодою. У Майямі взагалі сніг пішов, що для сонячного курортного міста аномально. Провести час на пляжі та поплавати, звичайно, вдалося, але не так багато, як хотілося б. Чи поїду на узбережжя Атлантики наступного року? Поки не знаю. У будь-якому випадку, перш ніж їхати, потрібно добре вивчити прогноз погоди. Під час відпустки я взагалі не цікавився футболом, не стежив ані за чемпіонатами, ані за новинами.

У цілому, гадаю, мені вдалося повноцінно відпочити. Перед зборами настрій відмінний, тим паче, ще є час до них підготуватися. Одні збори з Газзаєвим у нас вже були, тому кожен, напевно, вже знає, що на нас чекає. Всі з нетерпінням очікують на тренування в Ізраїлі.

- Команда тебе вже привітала?

- Ще ні. Як будемо святкувати? Поки не знаю, але нічого грандіозного я не планую. Завтра й післязавтра у нас починається медобстеження, потрібно тримати себе у формі.

Від імені всіх уболівальників ФК «Динамо» вітаємо Артема з ювілеєм, бажаємо міцного здоров'я, професійних успіхів, нових досягнень і великих перемог на полі та в житті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер