Артем Мілевський: «Ретельно готувалися до поєдинку»

Артем Мілевський: «Ретельно готувалися до поєдинку»

Поєдинок проти «Дніпра», що закінчився з рахунком 3:1 на користь нашої команди, коментують автор двох голів у ворота дніпрян Артем Мілевський, а також автор двох голевих передач в матчі Олександр Алієв.

Артем Мілевський, нападник «Динамо»:

- Ми справді дуже раді цій перемозі, оскільки ретельно готувалися до матчу з «Дніпром» і прагнули не думати про майбутні кваліфікаційні поєдинки Ліги чемпіонів. Команда приклала максимум зусиль, щоб досягти потрібного результату, хоча в стартові хвилин 15-20 було дуже важко. «Дніпро» виглядало здорово, але добре, що Тібі вдалося забити перший гол, який справді був дуже потрібним. Також нам на руку зіграло й те, що ми подвоїли свою перевагу незадовго до перерви. Це полегшило нам завдання на другий тайм і дозволило грати по рахунку.

- Коли ви заробили пенальті, до м'яча підійшов і Бангура. Ви не могли вирішити, хто виконуватиме 11-тиметровий?

- Перед матчем Юрій Павлович сказав, що бити пенальті мають Алієв або я. Вийшла невелика плутанина, але потім Ісмаелю підказали, так що нічого особливого не сталося.

- Юрій Сьомін нарікав на важкий календар на старті сезону. Як будете справлятися з навантаженнями?

- В першу чергу, потрібно «режимити». Найголовніше більше відпочивати, бути вдома і вчасно лягати спати. Справді, грати через два дні на третій дуже важко.

***

Олександр Алієв, півзахисник «Динамо»:

- Початок сезону поки складається для нас добре. Головне, що в двох матчах ми взяли шість очок, тобто виконали своє завдання. Добре, що в мене вийшло віддати дві голеві передачі. Забезпечувати партнерів м'ячами, щоб вони забивали голи, і є моїм завданням.

- Юрій Сьомін задоволений вашою грою?

- Нічого не можу сказати з цього приводу. Це питання до головного тренера. Моя ж справа – виконувати ту установку на гру, яку він ставить переді мною.

- Наступний матч ви проведете в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Що знаєте про свого суперника?

- Знаю, що доведеться зустрітися з ірландцями. Поки матчів за їх участі я не бачив. Гадаю, ми обов'язково їх проглядатимемо, і ближче до поєдинку вивчимо суперника досить добре.

- Розслаблення не буде перед несильною командою?

- Звичайно, ні. В матчах Ліги чемпіонів про це не може йти і мови. Ми маємо вирішити головну задачу – вийти до групового турніру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер