Артем Милевський залишається в “Динамо”

Артем Милевський залишається в “Динамо”

Агресивна позиція деяких електронних і друкованих ЗМІ відносно київського “Динамо” була вкотре продемонстрована в перші дні 2003 року. На спортивних сайтах, а згодом на радіо, телебаченні і в пресі було розповсюджено інформацію про нібито підписання талановитим форвардом “Динамо” Артемом Милевським п’ятирічного контракту з московським “Спартаком”.

Ці повідомлення не відповідають дійсності. Артем нині знаходиться в таборі “Динамо” і тренується у складі другої команди під керівництвом Володимира Онищенко. Сам футболіст пов’язує своє майбутнє тільки з нашою командою і нікуди не збирається переходити.

“Це повна нісенітниця. Відверто кажучи, тут навіть нічого коментувати. Не знаю хто вирішив таким чином “пошуткувати”, але могли б придумати щось оригінальніше, а то знову “Спартак”, – так після ранішнього тренування сказав нам Артем.

Артем Милевський: “У “Динамо” нам надано всі умови для того, щоб вирости в гарних майстрів і принести клубові нові перемоги. Тепер усе залежить від нас самих. Я дуже хочу не підвести людей, які видають мені аванси і дають можливість прогресувати. Відверто кажучи, мені в цьому плані пощастило - Павло Яковенко чудово відносився до нас, а нині подібне я відчуваю з боку нинішніх наставників”. (з інтерв’ю динамівському клубному журналу, січень 2003).

***
Завтра 4 січня після відпустки збираються гравці першої команди. 6 і 7-го січня на критих кортах НСК “Олімпійський” відбудеться традиційних динамівський турнір з міні-футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер