Артем Мілевський: «Арсенал» сильний командною грою»

Артем Мілевський: «Арсенал» сильний командною грою»

Перед суботнім поєдинком з «Арсеналом» на питання кореспондента клубного Інформвідділу відповів нападник «Динамо» Артем Мілевський.

- Артеме, наскільки матчі з «Арсеналом» відповідають статусу столичного дербі?

- Матчі з «Арсеналом» завжди проходять в захоплюючій боротьбі. Граємо ми на стадіоні «Динамо» чи в Борисполі, на поєдинки приходить велика кількість людей. Гадаю, найближчий поєдинок не буде відрізнятися від попередніх, тим паче «Арсенал» зараз у дуже непоганій формі.

- Які сильні сторони суперника відзначив би в першу чергу?

- «Арсенал» сильний командною грою. У них дуже дружній колектив, у складі «канонірів» виступає багато досвідчених хлопців. Також продовжуємо товаришувати та спілкуватися з Максимом Шацьких, попри те, що виступаємо в різних командах.

- На твій погляд, наскільки обґрунтовані претензії «Арсеналу» на потрапляння до єврокубків за підсумками нинішнього сезону?

- Ось у матчах із нами, що в чемпіонаті, що в Кубку, і подивимося, наскільки «Арсенал» готовий до вирішення поставлених цілей (посміхається).

- Той факт, що поєдинок відбудеться на стадіоні ім. Валерія Лобановського, ставить «Динамо» у більш привілейоване положення?

- Гадаю, певною мірою так. Все ж таки, ми граємо на своєму стадіоні, де знаємо кожну купину, тому напевно будемо почувати себе більш комфортно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер