Артем КРАВЕЦЬ: «Старт чемпіонату вийшов для нас складним»

Артем КРАВЕЦЬ: «Старт чемпіонату вийшов для нас складним»

Нападаючий відчув упевненість і готовий виправдовувати численні аванси, видані йому впродовж останніх років.

- Оцінюючи гру «Динамо» у перших двох матчах чемпіонату України, можу сказати, нам ще є куди прагнути. За 10-бальною шкалою я б поставив команді «сімку». На поле виходило досить багато молодих українських виконавців, які грали не просто за «Динамо», а ще й один за одного. Це дуже важливо, і, думаю, вболівальники теж звернули на це увагу. У нас був шалений настрій, і кожен футболіст допомагав своєму партнеру. Після матчу в Харкові, який ми закінчували з дев'ятьма українцями в складі, ми з хлопцями обговорювали цю тему. У «Динамо» виступають сильні іноземці, але мені приємно, що українці зараз ані в чому їм не поступаються. А то, що команда стає дружнішою, це безперечний факт.

Важкими вийшли обидва поєдинки. Я не вважаю, що полтавчани підійшли до гри якимись неготовими. Навпаки, вони з усіх сил боролися за свого президента. Земля йому пухом... Ми розбирали матч з ворскляни, і було видно, що вони всі 90 хвилин діяли компактно і дисципліновано. Та й зустріч з «Шахтарем» показала, що в Полтаві пристойна команда. Ну а з приводу «Металіста» і говорити нічого - це наш принциповий суперник, один із конкурентів у боротьбі за золоті медалі. Загалом, старт чемпіонату вийшов для нас складним, тому найголовніше, що ми набрали шість очок.

У нас вистачає виконавців, які можуть зіграти в атаці. Та й футбол сьогодні такий, що багато європейських клубів можуть виходити на матч взагалі без чистих форвардів. Так що я про це особливо не думаю. Конкуренція у нас дуже пристойна, і я вдячний тренерам за довіру. Буду працювати і далі, щоб не підвести наставників, команду, вболівальників, - розповів Артем Кравець в інтерв'ю газеті «Команда».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер