Артем КРАВЕЦЬ: між минулим та майбутнім (+ ВІДЕО)

Артем КРАВЕЦЬ: між минулим та майбутнім (+ ВІДЕО)

Забити знову за «біло-синіх» випускнику динамівської академії, який першу половину минулого сезону провів у київському «Арсеналі», а другу його частину вже в дублюючому складі нашого клубу, вдалося більш ніж за рік.

26 травня 2013 року Кравець у заключній грі чемпіонату Прем'єр-ліги 2012/13, що пройшла на НСК «Олімпійський», відзначився двічі на 28-й та 60-й хвилинах гри.

Віддамо належне характеру Артема. Незважаючи на всі складнощі, він продовжував тренуватися, чекаючи на свій шанс. І отримав його на старті нинішньої першості, коли обидва його конкуренти Ідейє Браун (продано до англійського «Вест Бромвич Альбіон») та Дьємерсі Мбокані (травма) дали привід нашим уболівальникам знову звернути свою увагу на Кравця.

Сам Артем не приховує своїх пріоритетів: «Я шалено хочу всім довести, що я хороший футболіст та можу приносити користь. Але за півроку я не отримав жодного шансу себе проявити, як же тоді можна щось довести? А на тренуваннях віддавався повністю, від А до Я, й за дубль грав з усім бажанням».

Як вважає Кравець, багато чого в його майбутньому вирішила зустріч із президентом клубу Ігорем Суркісом, що відбулася відразу після завершення попередньої першості. «Після останньої гри з луганською «Зорею» ми домовилися про зустріч на наступний день. Говорили про майбутнє. Вирішили, що я полечу на збори з командою й там усе вирішиться. Якщо все пройде добре, й я буду входити до планів головного тренера, то залишуся в «Динамо».

Що не кажіть, а віра надихає. На тому етапі її проявом стала довіра президента, який, проконсультувавшись із Сергієм Ребровим, запропонував Артему підписати новий контракт. «Я не вагався жодної хвилини й поставив підпис під новою угодою. Попередня добігала кінця 1-го липня 2014-го року».

Відпрацювавши повністю два передсезонних тренувальних збори в австрійському Тіролі, Кравець увійшов у новий футбольний рік озброєним чудовою фізичною формою, й відразу дав зрозуміти, що на нього можна розраховувати в непростий для команди період її становлення.

Хороший вибір позиції, неприборканість характеру та швидкість, помножені на величезне бажання, принесли «біло-синім» у двох початкових турах Прем'єр-ліги безсумнівну користь.

Основною рушійною силою для форварда стала мотивація. «Я дуже багато й наполегливо буду працювати, щоб принести користь команді! Сергій Станіславович не перший день працює з командою й знає можливості достатньо добре. Все потрібно доводити на полі, а не за розмовами. А я все для цього буду робити, й упевнений, що доведу тренеру свою спроможність. А для «Динамо», звичайно ж, хочеться здобути чемпіонство, якого так зачекалися вболівальники!».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер