Артем ФАВОРОВ: «Кожна перемога важлива»

Артем ФАВОРОВ: «Кожна перемога важлива»

- Було важко дихати, а я ще й після хвороби. У мене ще в минулій грі була слабкість, потім піднялася температура. У фіналі я вже краще почувався. Але графік 8 ігор за 12 днів дуже важкий Встигаєш тільки відновитися і все.

- Хто з суперників на турнірі найбільше запам'ятався?

- «Десна» - хороша команда. У першому матчі вони були краще налаштовані, ніж ми, а сьогодні, мабуть, вирішили, що легко нас обіграють. «Колос» ще непогано виглядав, ну і, звичайно, динамівський дубль, а
дже у них така ж філософія, як і у нас, добре навчені гравці, що володіють високою майстерністю. А решта команд рівні.

- Найпринциповішими були поєдинки якраз із дублем?

- Гадаю, так. Напередодні ми всі жартували один над одним, сперечалися, хто сильніший і хто переможе (посміхається). Вони ще й жартували над тим, що ми на передостанньому місці в першій лізі йдемо. Але більше ми жартували не з дублем, а з хлопцями з U-19, які поряд живуть. Дублери-то на першій базі розташувалися. Але це все було по-доброму, адже ми є однією командою.

- Оскільки виграли ви, напевно, по базі «приємніше» ходити стало, як висловився один із ваших партнерів?

- (Сміється) Так і є. Відчули себе сильнішими і кращими за них у тому матчі.

- «Динамо-2» давно не відчувало смаку перемог. Перше місце на турнірі позитивно вплине на команду з психологічної точки зору?

- Гадаю, так. Кожна перемога дає позитивні емоції, після цього з іншими почуттями виходиш на тренування і наступні ігри. На жаль, перемоги, дійсно, ми здобували не так часто в 1-й лізі. Ми зараз виграли хороший турнір, де грали сильні команди. Особливих цілей на Меморіал Макарова нам не ставили, тому що треба було готуватися до сезону. Зараз дуже важливо виконати завдання і залишитися в 1-й лізі, і частіше перемагати, щоб радувати вболівальників.

- У вас уже були якісь медалі з інших турнірів?

- Були різні медалі за збірну, різноманітні міжнародні турніри. Вони у мене вдома на стіні на цвяхах висять. Кожна медаль
перемога в якомусь турнірі, що завжди приємно. А взагалі, мама стежить за цим і збирає нагороди.

- Діма Коркішко поїхав на збір із першою командою, не попрощавшись?

- Ми йому побажали удачі, так як йому потрібно закріпитися в першій команді. Ми впевнені, що так і станеться.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер