Артем БЄСЄДІН: «Визнання вболівальників – стимул працювати над собою ще більше»

Артем БЄСЄДІН: «Визнання вболівальників – стимул працювати над собою ще більше»

- Мені дуже приємно, що вболівальники настільки високо оцінили мою гру. Для мене це визнання багато значить, адже непросто стати найкращим гравцем, та ще й два місяці поспіль, у такому клубі, як «Динамо» (Київ). У той же час це стимул працювати над собою ще більше, не зменшувати вимог до себе, щоб допомагати команді здобувати нові перемоги, а також виправдовувати надії вболівальників.

- У матчі з «Олімпіком» самі вірили в те, що вдасться дотиснути суперника вже в компенсований час?

- Звичайно, вірили, й заради цього гола вся команда виконала величезний обсяг роботи. Якщо говорити конкретно про епізод із забитим м’ячем, то я мав перебувати на іншій позиції, перед воротарем. Але інтуїція та гольове чуття підказали, що потрібно зіграти по-іншому, й, як бачимо, все склалося якнайкраще (посміхається).

- У позаминулому сезоні Микита Бурда так само в компенсований час приніс перемогу «Динамо» над «Олімпіком». Не згадували з ним той епізод?

- Здається, паралелі між нашими голами провели вже всі – згадували й із Микитою, і тренери на післяматчевій прес-конференції казали про це, й журналісти писали. У кожному матчі ми намагаємося боротися до останньої секунди, тому й вдається виривати перемоги в компенсований час.

- Після двох перемог на старті другої частини сезону до Кропивницького їдете з піднесеним настроєм?

- Так, звичайно. Їдемо лише за перемогою, але при цьому хочеться показати й видовищний футбол, який би сподобався вболівальникам.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер