Артем БЄСЄДІН: «Проти «Олімпіка» завжди цікаво грати»

Артем БЄСЄДІН: «Проти «Олімпіка» завжди цікаво грати»

- «Олімпік» - хороша команда, яка дуже якісно обороняється, вони добре вибігають у контратаки. Проти них завжди цікаво грати, і сьогоднішній матч - не виняток. Вийшов хороший поєдинок. Але найголовніше, що ми здобули перемогу та завоювали важливі три очки.

- Сьогодні на тренерській лаві поруч з вами не було Олександра Хацкевича. Чи відчувалася чи його відсутність?

- Звісно, відсутність головного тренера позначається, і це нормально. Однак, важливо те, що ми з ним готувалися до гри, чули, що він казав і, думаю, змогли виконати його настанови. Повторюся, найголовніше - ми здобули три очки.

- «Динамо» багато критикують через низьку результативність та невикористання моментів...

- Нехай критикують, це робота спеціалістів, які сидять в студії. Що їм ще робити? А наша справа - грати. Якщо потрібно буде, ми і всю решту матчів виграємо з рахунком 1:0, і на цьому все закінчиться. А вони нехай критикують далі. Я ще не зустрічав людини, яка б сприймала їхні слова всерйоз – ні серед прихильників «Динамо», ні серед тих, хто в опозиції.

- Чи важко було сьогодні грати без Вербича?

- Звісно, адже його вже можна назвати лідером команди. Ми дуже чекаємо його повернення. Сподіваюся, що після перерви на матчі збірних він вилікується, і все буде добре.

- Що вже знаєте про команду «Минай», з якою «Динамо» зустрінеться у кубковому матчі?

- Що там є досить досвічені хлопці: Кополовець, Допілка, інші. Не можна такі команди недооцінювати, вони вийдуть на поле з позамежною самовіддачею. Маємо просто виходити та показувати той футбол, який демонструємо в останніх поєдинках. Важливо відпрацювати на максимумі, перемогти та пройти далі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер