Артем БЄСЄДІН: «Нідерланди - цікава команда, проти них приємно грати»

Артем БЄСЄДІН: «Нідерланди - цікава команда, проти них приємно грати»

Поєдинок закінчився внічию 1:1, а Артем поділився враженнями від гри:

- Звичайно, є розчарування від того, що упустили перемогу - потрібно було довести цей матч до логічного завершення і виграти. Прикро, звісно, але гра вийшла дуже хороша. Як сказав Олександр Борисович, не варто засмучуватися через такий результат, це, вважаю, правильно. Проведемо роботу над помилками, зробимо висновки і будемо рухатися далі.

- Хто з гравців суперника найбільше вразив?

- Хороший півзахисник грав у центрі з «ПСВ» - дуже сподобався. У них взагалі дуже хороший підбір гравців із високим рівнем майстерності. У кожній лінії, на кожній позиції у них є свої лідери і дуже перспективні хлопці. Нідерланди - цікава команда, проти таких суперників завжди приємно грати.

- Ще вчора ви виходили на заміну в матчі національної збірної, а сьогодні зіграли майже цілий поєдинок за молодіжну, чи легко перелаштуватися?

- Все нормально. Я задоволений, що зіграв цілий матч, адже я давно не грав, у тому числі й у клубі. Потрібно набирати форму, незважаючи на те, що було важко. Упевнений, усе минеться, потрібно лише доводити, на що здатний, і в «Динамо», і у збірній.

- П'ять очок після трьох стартових матчів - прийнятний результат?

- Завжди можна зіграти краще і набрати максимальну кількість очок. Потрібно грати з Англією на перемогу, а потім готуватися до матчу з шотландцями 

* фото Ольга Щербицька

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер